Skyrybų byla buvo vykdoma Vilniaus miesto apylinkės teisme. Pora į posėdį neatvyko, prašymas buvo nagrinėjamas rašytinio proceso tvarka. Guogų skyrybos įvyko bendru sutarimu.

Kad sutuoktinių porą yra ištikusi krizė, buvo skelbta dar prieš metus, tačiau tada jie tikino, kad taško bendrame kelyje esą dar tikrai nededa.

„Nėra namų be dūmų, bet mūsų namuose gaisro nėra!“ – užtikrintai tada teigė A. Guoga.

Guogos susituokė dar 2014 m. vasarą – iš pradžių santuoką užregistravo Civilinės metrikacijos skyriuje, o po poros mėnesių vestuvių ceremonija buvo surengta bažnyčioje. Po santuokos ceremonijos pora pabrėžė, kad norėjo sujungti savo gyvenimus prieš Dievą, todėl ir pasirinko santuoką be ikivedybinių sutarčių.

„Man svarbiausia buvo tai, kad mūsų šeima būtų be jokių ikivedybinių sutarčių. Su savo artimiausiu žmogumi gyvenime reikia dalintis viskuo. Todėl jei jau žengei tokį žingsnį, reikia vienas iš kito priimti viską“, – tada sakė A. Guoga.

„Viską darėme iš meilės, – vyrui pritarė A. Guogienė. – Tuokdamiesi civilinės metrikacijos biure, norėjome privatumo. Bažnytinė ceremonija yra daug svarbesnė ir įsimintinesnė, todėl šia švente norėjome pasidalinti su savo draugais ir artimaisiais.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)