Žinia apie šeimos pagausėjimą knygų autorė pasidalijo ir su Delfi, ir socialiniuose tinkluose.

Instagrame“ žinoma moteris paviešino nespalvotą fotografiją, kurioje plačiomis šypsenomis pozavo visa V. Rykštaitės ir jos vyro Michaelo Winderio šeima.

Kadre akį traukia ne tik džiugi nuotaika, o ir centre atidūrusi echoskopo nuotrauka.

Drauge su ypatinga fotografija rašytoja pasidalijo ir linksma istorija, kaip naujieną apie būsimą broliuką ar sesutę pranešė savo dukroms.

„Šiandien Žemyna darželyje atšventė išleistuves, tada nusivežėm savo dvi viščiukes į kavinę ir prie kakavos puodelių su plakta grietinėle pranešėm joms didelę naujieną.

Nors šiuo metu pati naujiena dar labai mažytė(-is?), bet širdyse jau darome jai vis daugiau vietos. Rudenį prie mūsų prisijungs dar vienas vaikas.

Žemyna beprotiškai apsidžiaugė, Indraja atrodo sutrikusi, nes jau dabar bijo prarasti šeimos lėliuko statusą. Aš pagaliau galiu pasiteisinti dėl chroniško nuovargio ir betvarkės namie – žiauriai sunkus laikas man iš tikrųjų.

Tiek žinių šiandien.

Aloha“, – savo tūkstančiams sekėjų brūkštelėjo V. Rykštaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)