Madingas, konceptualus ir arabiška dvasia alsuojantis vakarėlis neturi analogų ne tik Vilniuje, bet ir visoje Lietuvoje. Vyrai čia atrodo tarsi Artimųjų Rytų princai, o moterys dvelkia neįtikėtinu paslaptingumu.

Renginio svečiai ne tik mėgavosi rytietiškais aromatais, užkandžiais bei gėrimais, bet ir dalyvavo loterijoje. Vertingi prizai buvo dalijami už gražiausius kostiumus ir kaukes.

Atostogų egzotiškoje šalyje įspūdį renginyje kūrė talentingasis floristas Mantas Petruškevičius, išpuošęs erdvę egzotiniais vaisiais ir augalais. Maroko dvasia dvelkiančiame renginyje norėjosi fotografuoti kiekvieną kampelį.

Prabangiais ir stilingais vakarėliais mieste besirūpinanti Rasa Barauskaitė - ir šio renginio sumanytoja.

„Marrakech party“ nei vieno svečio nepaliks abejingo, o vakarėlio emocija kiekvieno atmintyje išliks ilgam", - kviesdama į vakarėlį patikino žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)