„Mano brangūs draugai, gerbėjai, sekėjai! Negaliu daugiau laikyti paslaptyje šios džiugios naujienos ir noriu su Jumis pasidalinti bei pasidžiaugti kartu. Mes su mano mylimu vyru laukiame mažojo stebuklo“, – brūkštelėjo jaukia jųdviejų nuotrauka pasidalijusi dainininkė.

Evelina ir Giedrius aukso žiedais apsimainė prieš trejus metus kaitrią 2018 m. gegužės 26 d. popietę. Jųdviejų santuokos ceremonija sudaryta Trakų Švč. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikoje.

Anksčiau kalbėdama apie savo asmeninį gyvenimą Evelina nebuvo linkusi daugžodžiauti, tad šios vestuvės daugeliui tapo malonia staigmena.

Visiems susirinkusiems svečiams Evelina negailėjo nuoširdžios šypsenos ir su jauduliu pasitiko savo tėtį, kuris ją palydėjo iki altoriaus. Kartu atvykę jaunieji trumpam išsiskyrė, prieš įžengiant į bažnyčią.

Nuotaka pasirinko vilkėti baltą suknelę, kuri saulėje sutvisko ir aukso spalvomis. Jaunoji taip pat pasipuošė ilgu veliumu, kurį jos išrinktasis kruopščiai sutvarkė prieš žengiant į Dievo namus.

Tąkart kalbėdama apie šeimos pagausėjimą atlikėja prisiminė vyro žodžius, jog jis nori susilaukti šešių mergaičių ir tuomet berniuko, tačiau abu vienbalsiai sutarė, jog atžalų bus tiek, kiek Dievas duos.

„Kol kas dar norime pasidžiaugti vienas kitu ir tuomet jau imsimės šeimos pagausėjimo. Kol kas dar nemažai laiko užima draugai“, - po tuoktuvių ceremonijos pasakojo jaunieji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)