Moteris instagrame atskleidė ir gimusio vaikelio vardą – jį tėvai pavadino Vakario vardu.

2019-ųjų liepą gimė pirmoji poros atžala. Pora savo pirmajam sūneliui suteikė lietuvišką vardą Vėjas.

Tuomet apie naują šeimos narį populiarių serialų aktorė prabilo ir socialiniuose tinkluose, pasidalindama trumpa akimirka ir komentaru: „Mes jau visi trys kartu“.

„Jaučiuosi palaiminta ir apdovanota neįtikėtina patirtimi bei naujais iššūkiais, šis laikotarpis man labai ypatingas ir toks trapus, džiaugiuosi kiekviena praėjusia diena artėdama link galutinio tikslo ir kantriai laukiu susitikimo su naujuoju šeimos nariu“, – dar pirmojo nėštumo laikotarpiu Delfi sakė LNK žiūrovams lengvai atpažįstama aktorė.

Iš lietuviškų serialų puikiai pažįstama aktorė ir jos vyras Irmantas susipažino prieš dešimtmetį Lietuvos pajūryje.

„Dažnai juokauju, kad vyrą man padovanojo Baltijos jūra. Susitikome prieš 10-imt metų Palangoje, Jūratės ir Kastyčio skvere apie 6 val. ryto, buvome dar visai vėjavaikiai. Aš anksti ryte laukiau, kol atvyks ledų aparatai, nes vasaromis dirbau ledų pardavėja, ramiai sėdėjau ant suoliuko ir mėgavausi miegančio miesto tyla bei ramybe – nebuvo nei vieno žmogaus aplink. Irmantas po siautulingo vakarėlio grįžo iš paplūdimio, jau iš tolo pamačiau jį žengiant mediniu lieptu, pamenu visas to ryto smulkmenas, o svarbiausia iš jų – ta, kad jis nepraėjo pro šalį ir prisėdo greta. Nuo tada prasidėjo audringa ir banguojanti mūsų meilės istorija, po 8-erių draugystės metų susituokėme, o dabar laukiame mažo stebuklėlio, kuris papildys šeimą“, – anksčiau Delfi pasakojo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)