„Norim pasidžiaugti, kad vakar ryte mūsų šeima pasipildė dviem nuostabiais piliečiais. Dvynukai, berniukas ir mergaitė. Mes kosmose, ar sauskelnėse, nesuprantu, bet jausmas geras”, – džiugia naujiena feisbuke pasidalino Simonas.

Tuo tarpu apie tai, kad jiedu su žmona Aiste taps tėvais, sveikuolis pranešė dar kovo mėnesį. Feisbuke jis pasidalino paslaptinga žinute, o video bloge papasakojo apie tai, kaip keisis jųdviejų gyvenimas.

„Tokios sunkiai nupasakojamos naujienos... Gyvenimą keičiantis įvykis. Ne nuotykis ar rubrika, bet įvykis, kuris neabejotinai pakeis visą gyvenimą. Realiai naujas gyvenimo lapas. Visaip galima pavadinti, bet sunku rasti tinkamiausią apibūdinimą...”, – rašė Simonas.

Simonas ir Aistė susituokė 2019-iais. Simonas – Sveikuolių sąjungos prezidentas, socialiniuose tinkluose aktyvus žmogus, demonstruojantis sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)