Žinią apie moters mirtį pranešė Halinos artimieji, kolegos ir draugai, socialiniuose tinkluose besidalindami jautriomis bei užuojautos kupinomis žinutėmis.

„Šiandien kovą su koronavirusu pralaimėjo dar vienas puikus žmogus. Po kelias savaites trukusio mūšio p. Halina prisijungė prie savo mamos, kuri šiam, kai kurių žmonių vis dar naiviai vadinamam paprastam gripui, pasidavė anksčiau“, – feisbuke skelbia Halinai artimi žmonės.

Apie netikėtą bei skaudžią netektį skelbia ir portalas zw.lt, ir Markučių bendruomenė.

„Šiandien mus paliko mūsų visų mylima BBQ mama Halina Bovševič. Didelis ačiū jai už nuostabias šypsenas, puikias idėjas, nuotaikingas pamokėles.

Nuoširdžiai užjaučiame šeimą ir artimuosius“, – jautriai rašoma bendruomenės puslapyje.



H. Bovševič žinoma kaip profesionali virėja, Lietuvos barbekiu karalienė – ji užėmė Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos prezidentės pareigas.

Vilnietė, kuri savo profesines žinias gilino virš 30 metų, buvo daugelio kulinarinių konkursų laureatė ir vadovavo kulinarijos studijai „BBQ Mom's Cooking Studio“ sostinės miesto centre.

Be atsidavimo darbui visi Haliną pažinojusieji ją atsimins ir dėl energingo būdo, optimistiško požiūrio į gyvenimą bei atviros, geros širdies.

Velionė bus pašarvota UAB „Reverans“, Pamiškės gatvėje 1, Pučkalaukyje, Nemenčinėje, gegužės 11 d. 10:30 val.

Mišios už velionės sielą vyks Nemenčinės bažnyčioje 14:30 val.

Artimieji prašo supratingumo, atsakingumo ir, turint temperatūros ar kitų koronaviruso simptomų, į atsisveikinimą neatvykti bei Haliną pagerbti malda savo namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (323)