Netrukus pora socialiniuose tinkluose parašytuose įrašuose atskleidė ir neįprastą ir retą dukrelės vardą bei pasidalino, koks buvo gimdymas.

„Kai meilė tapo matoma, apkabinama ir tobula. ESTEILA, tai mūsų begalo ilgai laukta svajonė... Po nesėkmių mes pagaliau laikom ją savo glėbyje.

Nebuvo lengvas gimdymas, galiausiai atliko cezarį, bet ji verta kiekvienos siūlės mamytės pilvelyje, kiekvieno skausmo, ką patyrėm... Meilė iš pirmo žvilgsnio”, – rašė Justina feisbuke. Moters įrašą papildė ir jos bei mažosios Esteilos nuotrauka.

Džiaugsmus socialiniuose tinkluose pasidalino ir laimingas tėtis, plaukų stilistas Vytenis Partikas.

„Jūsų laiškai užplūdo mūsų telefonus. Tad norime su Jumis visais viešai pasidžiaugti.
Vakar, 2021 metų gegužės 5 dieną, 19val. 48 min. mums gimė dukra Esteila Partikaitė, 2kg. 970gr. Esame be galo laimingi, esame didelėje euforijoje. Dar sunku suvokti, kad mūsų mažoji jau šiame pasaulyje su mumis. Nuoširdžiai norime visiems padėkoti už sveikinimus”, – džiaugėsi Vytenis.

Apie nėštumą Justina pranešė praėjusių metų gruodį. Moteris tikino delsusi pranešti žinią dėl jautrios priežasties – dar visai neseniai Justina buvo patyrusi persileidimą.

„Tiek ilgai tylėjau... Tiek daviau užuominų, kad, manau, jog dauguma nuspėjate, koks ypatingas tas mūsų šventinis laukimas šiemet. O ypač kai internete jau galima rasti nutekintos informacijos.

Po sunkiausios akimirkos, kurias mat išsigalvojau pati, pagal kai kuriuos komentatorius, pagaliau galiu vėl apiee tai garsiai prabilti. Nes nuslėpti darosi tikrai gan sunku. Taip, jau keturi mėnesiai, kai esu nebe viena. Kiekviename žingsnyje nešioju nekantriai į pasaulį skubantį ateiti kūdikėlį.

Sužinojau prieš pat mergvakarį, prieš vieną didžiausių savo gyvenimo švenčių. Taip kad atšvenčiau labai ramiai, paslapčia gerdama nealkoholinį vyną. Manau, kai kuriems svečias dabar bus nuostaba, bet dauguma iškart įtarėte, kad kažkas ne taip.

Sužinojus, kad mums vėl pavyko... iškart pajaučiau didžiulę baimę. O kas, jei ir vėl pasikartos nesėkmė? O kas, jei ir vėl kažkas negerai? Kaip bus su salonu, kurį planavome atidaryti šiemet? Tačiau viskas susidėliojo į savo vietas. Saloną atidėjome ateičiai ir kibome į savų namų įsigyjimą. Nes svarbiausia šiuo metu yra tai, kad mūsų stebuklas atkeliautų iškart į savo namus, kad turėtume savo jaukų lizdelį. O baimė... ji praėjo po dešimtos nėštumo savaitės. Tos savaitės, kuomet visai neseniai netekau vaikučio. Ir dabar džiaugiuosi laukimu.

Jei liūdna ar negerai, tiesiog pridedu ranką prie pilvuko ir iškart pasidaro ramiau, širdyje ramybė. Tad visoms mamytėms, kurioms nepasisekė, noriu pasakyti, kad dar, matyt, nebuvo lemta, bet bus. Svarbiausia tikėti ir laukti, kada jus aplankys tas stebuklas. Būti šviežiai iškepta ar tiesiog dar kartą mama. Su meile ir laukimu, Justina“, – feisbuke rašė žinoma moteris.

Justina iš ankstesnių santykių augina 9-erių sūnų.

Atlikėjos sutuoktinis Vytenis apie žinią pranešė dalindamasis kalėdiška visos šeimos nuotrauka.

„Šventos Kalėdos – tai stebuklų metas... Ir mes, stebuklo belaukiantys žmogeliukai. Tegul šventinis laukimo periodas visiems būna jaukus, šviesus... Puikus laikas skirti dėmesį savo artimiems žmonėms, šeimai. Aplankyti senelius, močiutes ir atlikti gerus darbus. Ar gerų darbų sąrašas pas Jus jau sudarytas? Mes po truputį ji pildome. Būkite sveiki ir laimingi, Gražaus savaitgalio“, – feisbuke rašė Vytenis.

Vytenis ir Justina spalio 3 susituokė pajūryje. Po ceremonijos Justina pasirinko vyro pavardę ir tapo Partike. Tuoktuvių ceremonija įvyko viename Melnragės viešbučių, kur jaunikis jaunąją pasitiko itin jaudinančiai – su daina.

„Neslėpsiu, kad tikėjausi dainos. Įtarinėjau. Tačiau ta akimirka buvo labai jautri...“, – „Delfi“ sakė Justina.

Po jaudinančios ceremonijos pora išsirengė jaunųjų fotosesijai, o paskui jųdviejų laukė šventė.

„Fotografuotis nusprendėme prie jūros. Aišku, oras šiandien pasitaikė nekoks, tačiau, ką padarysi, svarbu nuotaika gera, – pasakojo moteris. – Džiaugiuosi, kad neteko stresuoti dėl vestuvių planavimo. Kadangi komanda viską surengė be priekaištų, man, apart suknelės atsiėmimo, šukuosenos ir makiažo, nieko daryti nereikėjo. Aišku, nuvažiavus į ceremonijos vietą, užėmė jaudulys, ėmė sukti pilvą“.

Šventei sutuoktiniai išsinuomojo sodybą, į kurią atriedėjo išskirtiniu retro automobiliu.

„Jau prieš važiuojant į šventės vietą virtuvės šefas mums pranešė, kad mūsų laukia labai linksmai nusiteikusi artimųjų ir bičiulių kompanija. Dar nespėjome atvykti, o jie jau šoko. Labai džiaugiuosi, nes kvietėme tik pačius artimiausius ir mylimiausius svečius. Dėl to jų tikrai nėra daug – 28.

Tačiau, kaip aš sakau, tai yra tie žmonės, kurie visada yra ir būna šalia. Tokie, kurie, nepaisant to, ar mudviejų namuose lėkštės skraido, ar labai vienas kitą mylime, niekada mūsų nesmerkia, visada palaiko ir džiaugiasi dėl mūsų. Mes be galo vertiname, kad jie atvažiavo į mūsų šventę iš visų Lietuvos kampelių“, – džiaugėsi jaunoji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)