Vilniaus centre įsikūręs sakurų parkas daugeliui tapo įkvėpimo, pasivaikščiojimų ar gražių nuotraukų vieta. Rožinių žiedų apsuptyje buvo galima pastebėti ir K. Meschino. Į šį sodą jauna mama atvyko kartu su savo sužadėtiniu bei šeima.

Gausi kompanija prie Baltojo tilto susibūrė ne be priežasties. Artėjant Karolinos ir Dominyko dukrelės 4-ajam mėnesiui tėvai nusprendė šią sukaktį įprasminti mieloje ceremonijoje, pasodinant specialiai mažajai Isabellei skirtą sakurą.

„Padovanojome Isabellytei sakurą su tėtuku artėjančių 4 mėnesių proga. Gera prisidėti prie miesto grožio ir sau susikurti mini šventę, – pakilios nuotaikos neslėpė Karolina.

Bene populiariausia influencerė šalyje tūkstančiams sekėjų pridūrė, kad šią prasmingą idėją gali išbandyti ir kiti, o nuogąstauti, jog medeliai neprigys, nereikėtų, mat iš Japonijos atvežtos sakuros yra specialiai pritaikytos lietuviškoms žiemoms ir šalčiams.

„Jei turite galimybes – pasodinkite ir jūs savo medelį, labai graži simbolika. Jau dabar galite rezervuoti savo sakurytes rudeniui“, – pasakojo ji.


Jauna mama neslėpė, kad jaukus susibūrimas sodinant medelį buvo kupinas šiltų emocijų.

„Buvo be galo gražu ir miela. Džiaugiamės, kad mažiukė turės savo medelį! Eisime kasmet piknikauti šalia jo, kai žydės, smagu bus stebėti, kaip abi auga“, – jautriai šalia širdžiai mielų akimirkų rašė K. Meschino.

Delfi primena, kad K. Meschino ir jos sužadėtiniui, reperiui Dominykui Ježeriui-OG Version dukra gimė šių metų sausio 7 dieną.

Pora susižadėjo Kalėdų išvakarėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)