Moteris mamai gimtadienio proga padovanojo itin jautrią dainą, o vaizdo įraše pasidalino išskirtinėmis jųdviejų gyvenimo akimirkomis. Šis video sugraudino Jurgą – moteris padėka už sveikinimą pasidalino feisbuke.

„Noriu padėkoti už sveikinimų laviną praėjusio gimtadienio proga! Kai atsikėlusi 7.00 ryto jau turėjau virš 100 asmeninių žinučių, pasijaučiau visiškai nerealiai...

Tačiau vienas iš jų yra ypatingas. Nes į jį sudėta trisdešimties metų draugystė, meilė ir gyvenimo prasmė! Žiūrint jį aš apsiverkiau jau per pirmas sekundes... Ir jei jis būtų įkeltas į YouTube, tai per šias dienas jau turėtų milijoną peržiūrų. Nors vienintelis žmogus, kuris tai žiūrėjo, buvau aš...

Evelina Young, myliu tave...”, – rašė J. Anusauskienė.

Praėjusiais metais 50-ąjį jubiliejų minėjusi Jurga taip pat sulaukė įspūdingo sveikinimo iš savo atžalų.

Dėl karantino su artimiausiais žmonėmis kontakto vengianti moteris sulaukė staigmenos – prie lango su dovanomis pasirodė dronų eskadrilė, o žvilgtelėjusi žemyn Jurga aiktelėjo.

„O jezau, chebra“, – į netikėtą dovaną sureagavo moteris.

Socialiniame tinkle „Facebook“ Jurga taip pat pasidžiaugė pavykusia staigmena ir pasidalijo smagiu vaizdo įrašu.

„Štai, kas man atėmė žadą kelioms dienoms! Todėl turiu visų atsiprašyti, kad neatsakiau į skambučius ir į Jūsų sveikinimus!”, – pasidžiaugė J. Anusauskienė ir dėkojo savo vaikams bei artimiesiems.

Jurgos Anusauskienės gimtadienio momentai

Vaizdo įraše buvo matyti, kaip Jurga sėdi prie kompiuterio ir virtualiai bendrauja su už Atlanto gyvenančia dukra Evelina Young bei jos vyru Adamu, taip pat vyresniuoju sūnumi Mindaugu. Tuo tarpu fotomenininkės kieme vyksta veiksmas – dėliojamos didžiulės raidės, iš kurių netrukus bus sudėtas užrašas „Mama, su gimtadieniu“. Pro langą matyti prie kambario, kuriame sėdi moteris, lango besileidžiantis dronas su dovana.

„O jezau, chebra“, – girdėjosi džiugus Jurgos balsas.

Tuomet moteris atidaro langą ir prieš akis išvysta kieme ant grindinio išdėliotą užrašą. Virtualiai vykusiame gimtadienyje neapsieita ir be kitų dovanų, kurias Jurga jubiliejaus proga rado už durų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)