Taip pat rašytojas pranešė sūneliui suteikęs ne, kaip įprasta Lietuvoje, savo pavardę, o savo žmonos.

Vyras socialiniame tinkle pasidalijo vaikų nuotraukomis, prie kurių brūkštelėjo: „Naujagimis Rafaelis, brolių Giedraičių susitikimas ir pirmasis bučinys”.

Apie tai, kad netrukus antrą kartą sulauks gandrų, pora pranešė praėjusių metų pabaigoje.

Pakiliomis naujienomis rašytojas pasidalino socialiniuose tinkluose. „Nesu tikras, kaip pranešti tokį dalyką, tai pabandysiu paprastai: Pavasarį prie mūsų trijulės prisidės dar vienas keliauninkas – Emanuelis turės brolį, o mes – antrąjį sūnų. Džiaugiamės ir krykštaujam“, – tada feisbuke rašė M. P. E. Martynenko.

Delfi primena, kad pora augina ir 2019-aisiais gimusį sūnų Emanuelį. Apie pasaulį išvydusį pirmagimį tėvai taip pat pranešė socialiniuose tinkluose.

„Štai žmogus: kūrinys ir kūrėjas. Man teko laimė sūnumi jį vadinti. Jo vardas Emanuelis. Gimė šiandien 9:45. Pirmi žodžiai, kuriuos pasakiau jam į ausį: „Aš tave myliu“. Iki dabar net nenutuokiau, kad širdis gali taip mylėti“, – rašė M. P. E. Martynenko.

Hebrajų kalba vardas Emanuelis reiškia „Dievas su mumis“. Rašytojas ir jo mylimoji susituokė Vilniaus Bernardinų bažnyčioje praėjusių metų liepą. Jų vestuvės įvyko po dvejų metų draugystės. M. P. E. Martynenko kuria poeziją, jau debiutavo kine bei teatre. Jo žmona – taip pat menininkė, rašytoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)