Milijonus gerbėjų visame pasaulyje turinti Pink, kurios tikrasis vardas Alecia Beth Moore Hart, šią savaitę sekėjus suintrigavo itin lauktomis naujienomis: jos singlas „All I Know So Far“ pasirodo gegužės 7 d., gyvų dainų albumas „All I Know So Far: SetList“ dienos šviesą išvys gegužės 21 d., o tokiu pat pavadinimu dokumentinis filmas – gegužės 21 d.

Šią trigubą žinią, nekantriai sujaudinusią kiekvieną gerbėją, Pink pranešė su ryškia rožinės spalvos nuotrauka. Akimirka iš pasaulinio turo 2019-aisiais tapo naują dainininkės kūrybą iliustruojančiu viršeliu – kuriame įamžinta ne tik pati atlikėja ar jos dukra, bet ir sausakimšas „Wembley“ stadionas.

Būtent šiame kadre, dar prieš pandemiją vykusio koncerto pirmoje gerbėjų eilėje atsidūrė ir Egidijus su bičiuliais.

„Koncertas vyko Londono „Wembley“ stadione dar prieš pandemiją, 2019-ųjų metų birželį. Mes buvome pačiame priekyje, kaip ir matosi nuotraukose. Iš tiesų mes buvome dviejuose iš eilės Pink koncertuose. Birželio 29 d. mums pavyko pasidaryti asmenukę su Pink, o 30 d. buvome įamžinti nuotraukoje, kuri vėliau tapo jos viršeliu.

Visi stadione buvusieji buvo informuoti, kad filmuojamas koncerto vaizdo įrašas. Kadangi filmuojamos buvo abi koncertų dienos, labai tikimės, jog gegužės 21 d. išleidžiamame įraše būsime ir mes, nes Pink koncerto metu visam stadionui kalbėjo apie Lietuvą, po to, kai ji „Twitter“ pamatė, kad esame atvykę į šou. Scenoje ji pasakė, kad žino, jog čia yra lietuvių. Mes turėjome pasidarę specialų plakatą su užrašu-prašymu, kad Pink pasidarytų asmenukę su lietuviais. Ir mums pavyko! Tik kai darėmės tą asmenukę netyčia įjungėme filmavimo režimą ir dabar turime trumpą video, o ne nuotrauką“, – džiaugėsi pasaulinės žvaigždės dėmesį koncerte atkreipęs lietuvis.

Tiesa, šis artimas kontaktas su kelių „Grammy“ apdovanojimų laureate Egidijui nebuvo pirmasis.

„Yra tekę būti Pink koncertuose ir anksčiau. Prieš kelerius metus taip pat buvau jos koncerte ir taip sutapo, kad tuo metu buvo mano gimtadienis. Tuomet taip pat stovėjau pačiame priekyje ir, pasinaudojęs proga, laikiau plakatą su užrašu: „Ar galiu gauti gimtadienio apkabinimą?“. Ir Pink mane pastebėjo, apkabino ir pabučiavo į žandą. Tai buvo dar vienas tiesioginis susitikimas su šia atlikėja“, – Delfi pasakojo pašnekovas.

Jokia paslaptis, kad daug gerbėjų koncertų metu nori atsidurti prie pat scenos ir kuo arčiau savo mylimo atlikėjo. Egidijus neslepia, jog dėl vietos pačiame priekyje tenka kiek pavargti, tačiau ši auka to tikrai verta.

„Esu koncertų gerbėjas. Esu buvęs ne viename Pink koncerte ir visuose jų stengiuosi būti pačiame priekyje. Reikia ateiti anksti ryte prie stadiono ar arenos, priklausomai, kur vyksta koncertas, ir laukti. Kiek esu buvęs koncertų – ar tai būtų Pink, ar Madonnos – ši taisyklė galioja visur. Dažniausiai žmonės net nuo 4 ryto laukia prie stadiono tam, kad užsiimtų vietą pačiame priekyje. Aš tai vadinu gerbėjo patirtimi. Bet ta kančia man visada atsiperka. Kai jau būni priekyje tu visada gauni dėmesio iš atlikėjo. Į patį priekį pakliūti nėra lengva, bet man šioje situacijoje gelbėja aukštas ūgis“, – šypteli vilnietis.

Pink turo „Beautiful Trauma“ koncerte su bičiuliais besilinksminęs Egidijus, sužinojęs, kad atsidūrė ant naujojo atlikėjos viršelio, netvėrė džiaugsmu.

„Tikėtina, kad netrukus pasirodysiančiame koncerto įrašo anonse bus apimtas momentas, kai mes daromės tą asmenukę. Tačiau jau vien buvimas viršelyje be galo džiugina. Ketvirtadienį vakare mes apie tai sužinojome ir tikrai labai džiaugėmės, reakcija buvo: „Oh my God“. Negalėjau tuo patikėti. Tokiu mažu žingsniu įeini į muzikos istoriją. Tai buvo nerealus momentas. Kai būni koncertuose tu nori įamžinti tą akimirką, kad tikrai ten buvai, nes renginiai stadionuose atrodo kaip istoriniai įvykiai“, – susižavėjimo neslėpė jis.

Pasiteiravus, kuo jį žavi Pink, Egidijus patikino, kad labiausiai jį įkvepia gyvieji šios atlikėjos pasirodymai.

„Man labai patinka gyvi atlikimai. Pink dainos, albumai yra tikrai labai geri, bet gyvas atlikimas irgi labai svarbus, o ji scenoje atiduoda visą save. Esu buvęs gana daug koncertų ir turiu porą top atlikėjų, kurie scenoje be galo žavi savo energija, tave įkvepia. Po tokio šou tu ir pats nori daugiau siekti, užsibrėžti aukštesnių tikslų gyvenime. Kai kurie atlikėjai visą koncertą prastovi su gitara, o Pink gerbėjams dovanoja net aerobikos pasirodymus ore. Tam reikia labai daug pasiruošimo, jėgų ir tai labai stebina“, – pasakojo pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)