Apie mylimąjį Edita pranešė socialiniame tinkle „Facebook“. Čia moteris pakeitė santykių statusą į „įsipareigojusi“.

Džiugią žinią buvusi S. Martinavičiaus žmona patvirtino ir Delfi.

Į naujus moters santykius po feisbuko įrašu sureagavo ir Sigitas. Vyras pasveikino buvusią žmoną.

Primename, kad apie skyrybas su S. Martinavičiumi Edita pranešė sausio mėnesį. Tąkart feisbuke ji pasidalino jautria žinute.

„Gyvenime gali mylėti.... Ir ta meilė buvo... Labai stipri, gal kiek audringa su daug sunkumų... Bet viskas kas turi pradžią turi ir pabaigą.... Ta pabaiga gal atėjo greit, bet praleistas laikas kartu buvo tobulas ir galiu tik pasakyti ačiū žmogui kuris 2,5 metų buvo su manim ir su juo galėjau išgyventi jausmus kuriuos išgyvenau...

Skyrybos nėra lengvas dalykas, bet manau tą skausmą aš jau išgyvenau ir galiu pasakyti, kad jau esame išsiskyrę ir gana netrumpą laiką.... Kartais tiesiog reikia priimti sprendimus kurie gal skausmingi, bet būtini tam, jog ateitis būtų gražesnė“, – feisbuke rašė Edita.

„Delfi“ paklausta, kokios negandos padarė įtaką jųdviejų santykiams, Edita sakė: „Ne visada kažkas turi nutikti, tiesiog ateina laikas vienas kitą paleisti. Jokių dramų ir pykčių tarp mūsų tikrai nėra“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)