Susipažinus su labiausiai lankytinomis vietomis ir netikėtais Tbilisio senamiesčio kampeliais D. Bunkaus kelionė pasisuko kita linkme. Verslininkas kartu su drauge Natalija išsiruošė į ramesnes Sakartvelo apylinkes.

Atvykus į Sakartvelo rytuose esantį Signachio miestą Danielius nufilmavo nuo jo atsiveriančią įstabią kalnuotą panoramą ir pasidalino įdomiu faktu.

„Šiame mieste yra zaksas (liet. metrikacijos skyrius), kuris veikia kaip Las Vegase – 24 val. per parą ir 7 dienas per savaitę. Galima atvažiuoti, tereikia turėti pasą. Kam aktualu – prašom“, – linksmai pasakojo keliautojas.


Netrukus D. Bunkus aplankė ne tik minimą miestelį, bet ir vietinę vyno gamyklą, susipažino, kaip gaminami tradiciniai gėrimai, duona bei saldumynai, kurių prisivalgė iki soties.

„Nebesinori net žiūrėti į juos“, – juokavo vietiniame kaimelyje apsilankęs ir saldumynų gamybos procesą įamžinęs D. Bunkus.

Kelionės metu verslininkas nufilmavo ir vynuogynus. Pasirodo, kad jie tarnauja ne tik gėrimų gamybai.

„Pats geriausias gruziniškas šašlykas ir gruziniška duona yra kepami būtent ant vynuogių šakelių“, – pastebėjo jis.

Nuotykių kupina diena tuo nesibaigė – D. Bunkus ir jo kelionės kompanionė Natalija išbandė šaudymą į taikinį ir mėgavosi jodinėjimu žirgais gamtoje. Viskas būtų buvę tobula, jei ne Danielių užklupusios nelaimės.

Verslininkas prisipažino netyčia užkliudęs medžio šaką, kuria pataikė į akį ir susiplėšė drabužius. Ne veltui sakoma, kad bėda viena nevaikšto – po šių iššūkių D. Bunkus skaudžiai susižeidė pirštą – bemaitinant žirgą šis ėmė ir jam įkando.

„Šiandien tikrai nėra mano diena, – atsikvėpė Danielius. – Daviau valgyti morką, tai vos nenukando pusės piršto. Be to, šaka iškabino akį ir dar marškinėlius visiškai praradau dėl tos pačios šakos. Na, kai nesiseka, tai nesiseka. Šiandien tikrai nieko gero.“

Visgi ūpo trumpalaikės nesėkmės D. Bunkui nenuslopino. Po šios patirties verslininkas su šypsena ragavo vietinės virtuvės patiekalus ir ruošėsi kitai nuotykių kupinai dienai.


Sakartvele D. Bunkus vieši pirmą kartą. Kelionės akimirkas galima sekti ne tik verslininko instagrame, bet ir Delfi portale. Savaitę truksiantis privatus turas nušviečiamas paties Danieliaus akimis, jo įspūdžiais, pasakojimais, nuotraukomis ir vaizdo įrašais tiesiai iš kalnuotojo Sakartvelo.

Daugiau kelionės įspūdžių rasite straipsnio viršuje esančiame vaizdo įraše.

Ankstesnė D. Bunkaus nuotykių dalis:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (243)