„Štai taip atrodo laimė“, – šalia romantiškos nuotraukos iškalbingus žodžius rašė Vaida.

Na, o grįžusi po kelionęs „Delfi“ V. Skaisgirė pasidžiaugė ramybe širdyje.

„Aš per daug į komentarus leistis nenorėčiau, tačiau, jeigu socialiniame tinkle yra publikuojama tokia nuotrauka, greičiausiai, ne šiaip sau. Taip, aš nieko nei tvirtinu, nei neigiu, viskas yra matyti nuotraukoje. Viskas gražu, mano širdis rami, esu laiminga. Viskas gerai. Daugiau pasakoti nematau tikslo", – komentavo V. Skaisgirė.

Vaida – viena tų žinomų šalies moterų, kurią žiniasklaida nuolat kamantinėjo jausmų tema. Tiek tuomet, kai ištekėjo už garsaus TV prodiuserio Rolando Skaisgirio, tiek paskui, kai vyko jųdviejų skyrybos. Televizijos laidų prodiuserė net gatvėje be atsiklausimo vieno sostinės fotografo buvo įamžinta vieno vyriškio kompanijoje. Tąkart ir vėl kilo diskusijų audra – ar tai naujoji Vaidos meilė?

Paklausta, ar šie nutikimai galėjo tapti priežastimi, dėl kurios šiandien ji labai nedrąsiai pasakoja apie naują mylimąjį ir neatskleidžia net jo vardo, Vaida pasako tikrąją priežastį.

„Prie visko šitame gyvenime priprantama ir prie visų taisyklių žmogus gali prisitaikyti. Viskas gerai. Tiesiog šis žmogus visiškai nėra iš viešojo pasaulio, tad nematau tikslo per daug apie tai kalbėti. Kad aš esu atpažįstamas žmogus, tai jau yra mano gyvenimas ir mano dalia. O čia asmeniškai pasidžiaugiau savo socialiniame tinkle ir tiek", – kalbėjo Vaida.

Anksčiau Vaida buvo sukūrusi šeimą su žinomu prodiuseriu R. Skaisgiriu, su kuriuo oficialiai skirtingais keliais pasuko praėjusių metų pradžioje. Jiedu augina sūnų Atą. Tai buvo pirmoji Vaidos santuoka, Rolandui – antroji.

Dar šių metų sausį LNK laidoje „Nuo...Iki...“ prodiuserė pirmą kartą ryžosi atviram interviu po skyrybų.

„Pastarieji dveji treji metai man buvo tarsi amerikietiški kalneliai, neaišku kur vedantys, kupini ir skaudžių pamokų, ir malonių dalykų, ir gerų pamokų, ir pačių didžiausių patirčių... Bet būtent pastarieji metai ir pandemija buvo tokie, kokių kartoti nesinorėtų“, – sakė ji.

Nedalinti interviu verdant emocijoms buvo sąmoningas Vaidos sprendimas.

„Anksčiau buvau atviresnė šiais klausimais, bet nėra garbinga, sąžininga ir skanu taškyti savo kunkuliuojančias emocijas, jausmus, išgyvenimus, pyktį. Visgi šeima buvo tarp vyro ir moters. Nemanau, kad jai iširus turėtų būti apkalbų ar diskusijų“, – įsitikinusi V. Skaisgirė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (121)