„Ketveri metai santuokoj! Sakysite: tai visai nedaug. Ir būsite visiškai teisūs! Nes kas yra ketveri metai prieš visą gyvenimą, kurį planuoji nugyventi kartu?

Tačiau kokie produktyvūs buvo šie (kol kas dar trumpos santuokos) metai! Kiek daug jie atnešė!

Persikėlimas į kitą miestą, nauji namai, kūdikio gimimas ir dar daug įvykių! Įvairiausių potyrių!

Prieš 41-erius metus, tą pačią, balandžio 19 dieną, prie altoriaus amžiną meilę prisiekė mano tėvai. Ir jiems pavyko laikytis šios priesaikos iki paskutinio mano tėčio atodūsio. Kol mirtis juos išskyrė.

Žinau, kad išsaugoti santuoką ir puikius santykius yra didelis dviejų žmonių darbas.

Todėl palinkėsiu sau ir savo vyrui kantrybės vienas kito atžvilgiu, neblėstančios meilės ir pasitikėjimo! Ir kaip sakoma – iki kol mirtis mus išskirs”, – savo mintimis apie ketverius santuokos ir bendro gyvenimo metus dalijasi Gerda Žemaitė.

Delfi primena, kad Gerda ir Andrius susituokė 2017 metais, praėjus metams po sužadėtuvių. Pora vestuves atšventė Tailande.

Į egzotiškąjį Tailandą Gerda ir Andrius iškeliavo dviese. Be šeimos, artimųjų ar draugų. Jiems pora surengė atskirą šventę Lietuvoje.

Gerda ir Andrius – pora ne vienerius metus. Jie susipažino tuomet, kai moteris pradėjo dirbti laidoje „TV pagalba“. Kolegiška draugystė į šiltus jausmus peraugo palaipsniui.

Abiems ši santuoka yra antroji. Pora šiuo metu augina sūnų Nikolą. Iš ankstesnės santuokos Gerda turi sūnų Marką.

Foto galerijoje – akimirkos iš poros vestuvių Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)