Savaitgalį B. Navickaitė minėjo dukters gimtadienį, todėl pasiūlymą aplankyti dukrą iškilia proga pateikė ir jos tėčiui P. Gražuliui. Vaiko mama sulaukė atsakymo, kad jam važiuoti tiek daug kilometrų į kitą Lietuvos miestą „neapsimoka“.

„Esmė tame, kad dieną prieš savaitgalį mes bendravome. Aš prašiau jo, kad jis atvyktų pas dukrelę į gimtadienį, aplankytų ją, jog pasveikintų, pabūtų su vaiku bent porą valandų ar pusę dienos – kaip jau jis galėtų. O Petras man pasakė, kad jam neapsimoka atvažiuoti. Jis perspėjo iš anksto, kad jo šį savaitgalį nebus ir kad važiuoti kelis šimtus kilometrų pas vaiką jam nepasimoka.

Tai įsivaizduokite, kaip turėjau jaustis, kai pamačiau visus tuos įrašus. Pasako „neapsimoka“, o po to matai, kad jis čia pat Klaipėdoje šokinėja. Juk toks filmavimas turėjo būti iš anksto suplanuotas, netikiu, kad sužinojo tik tą dieną. Jis turėjo žinoti, kad bus tą dieną Klaipėdoje, gal manė, jog darbai užsitęs ir negalės mūsų aplankyti, todėl ir pasakė, kad jam neapsimoka. Man sunku suvokti. Nežinau, ar čia juoktis, ar verkti“, – apmaudo neslėpė pašnekovė.

Birutė Navickaitė ir Petras Gražulis su dukrele

Palangoje gyvenimą kurianti moteris tikina, kad tokie vaiko tėvo poelgiai ją žeidžia kaip mamą.

„Tikrai tikėjausi, kad jis atvažiuos be įkalbinėjimų. Paskui sekmadienį man visai netikėtai jis skambina, sako, aš čia pat, galiu jus aplankyti. Sakau, palauk, juk tu iš anksto mane perspėjai, kad tavęs nesitikėtume, jog tavęs nebus. Aš jau turėjau kitų planų, natūralu, kad mes jo nebelaukėme. Taip daryti negalima“, – Delfi pasakojo ji.

B. Navickaitė patikino, kad pasiūlius jam aplankyti dukrą gimtadienio proga Palagoje P. Gražulis nė žodžiu neužsiminė apie „šokinėjimo“ planus Klaipėdoje.

„Jis tai nutylėjo“, – kalbėjo pašnekovė.

Pasiteiravus, ar po kilusio šurmulio Birutė dar bendravo su Petru, jo vaiko mama neslėpė, kad tarp jų ir vėl įsivyravo konfliktinė nuotaika.

Petras Gražulis filmavosi "Kangoo Club" klipe

„Teko pabendrauti, bet nelabai maloniai. Dabar kol kas esame vienas kitą užblokavę. Dėl mergaitės lankymo nesutariame ir kol kas patylėsime. Ypatingai dabar, po tokių įvykių. Nuo bendravimo susilaikysime, manau, bent savaitę ar dvi“, – svarsto ji.

Pastebėjus, kad jų tarpusavio bendravimas banguotas, Birutė sutiko: „Kaip ir gyvenimas“.

Visgi iki tol mergaitės mama pastaruoju metu priekaištų P. Gražuliui neturėjo – dukrą jis lankydavo reguliariai.

„Nežinau, kas nutiko, nes jam iki tol visada apsimokėdavo aplankyti dukrą. Užsimindavo, kad kelias tolimas, bet vis tiek atvykdavo. Tokius žodžius, kaip neapsimoka, išgirsti teko pirmą kartą“, – teigė B. Navickaitė.

Delfi primena, kad vaizdo įrašas, kuriame P. Gražulis šoka skambant homoseksualius žmones menkinančiai muzikai sulaukė ir Seimo Etikos dargų, ir policijos dėmesio.

Seimo Etikos ir procedūrų komisijos pirmininkė Aušrinė Norkienė, komentuodama minimą vaizdo įrašą, teigė, kad toks politiko elgesys bus svarstomas Seimo komisijos posėdyje.

Petras Gražulis filmavosi "Kangoo Club" klipe

Pasak politikės, ar Seimo nariui galima dalyvauti tokio pobūdžio reklamose, taip pat ketinama svarstyti Seimo posėdyje.

Seimo Pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen tokį P. Gražulio elgesį pavadino „nemalonia staigmena“.

Petras Gražulis yra tas Seimo narys, kuris, atrodo, jau niekuo nenustebins, bet kaskart sugeba nemaloniai nustebinti“, – antradienį žurnalistams komentavo ji.

Prieštaringais pasisakymais prieš homoseksualus garsėjantis Seimo narys P. Gražulis apie išplatintą vaizdo įrašą, kuriame šokama pagal lietuvišką muzikinį kūrinį „Kas nešokinės“, sakė, kad buvo pakviestas palaikyti prieš karantino suvaržymus protestavusių sportininkų, o tokį muzikinį kūrinį neva pasiūlę sportininkai.

Po visuomenėje kilusio šurmulio neigiamo dėmesio sulaukę klipo autoriai „Kangoo Club“ vaizdo įrašą pašalino, tačiau internete jis spėjo išplisti kitais kanalais:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (471)