Baltos spalvos naujas Hyundai markės automobilis Simonai ne pirmasis.

„Turėjau gana seną Ford markės automobile. Su juo esu patekusi net į avariją, o ir važinėjau daug, tad mašina pamažu susidėvėjo, ėmė gesti. Nusprendžiau įsigyti naują automobilį”, – sako Simona.

JAV gyvenanti mergina papasakojo, kad pinigus taupė itin kruopščiai – naujutėlaičiam automobiliui reikiamą sumą surinko kone per metus.

„Kadangi tiek laiko pilnu etatu dirbu biure, o dirbu sunkiai ir daug, neišlaidavau nereikalingiems daiktams, – tikina mergina. – Kadangi kiekvieną centą užsidirbau pati, šis pirkinys man teikia dar daugiau laimės. Nors mašina yra paprasta, tačiau nauja – 2021 metų. Važiuoja puikiai, plaukiu tarsi ant debesies!”

S. Milinytė atskleidžia, kad automobilių klausimu yra gana išranki, tačiau nemėgsta prabangių automobilių.

„Nesijaučiu patogiai vairuodama brangią mašiną. Turėjau galimybę rinktis ir BMW, ir Tesla, tačiau atsisakiau, – prisipažįsta jauna moteris. – Mano broliai ir draugai to nesupranta, jie – dideli automobilių mėgėjau. Tačiau aš noriu gerai jaustis už vairo.”


Simona džiaugiasi, kad automobilį nusipirko būtent dabar – ji sako pamažu grįžtanti į filmavimo aikštelę, tad kelionės nuo šiol žada būti lengvesnės ir paprastesnės.

„Jau šį savaitgalį vyksiu į Los Andželą. Visą ateinančią savaitę filmuosiuosi seriale. Negaliu sulaukti! Tiesa, bus kiek sudėtinga, nes darbą biure teks derinti su filmavimo darbais, – tvirtina pašnekovė. – Šį kartą laukia labai aukštos kokybės projektas, bus ir intriguojančių scenų, net kraujo. Kai gavau šį pasiūlymą, nenustojau šypsotis. Labai smagu, kad pasaulis pamažu vėl juda į priekį.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (336)