Žinią apie aplankiusius gandrus pora paviešino socialiniuose tinkluose. Sutuoktinių džiaugsmas didžiulis, kadangi juodu ant savo rankų sūpuoja ne vieną, o net dvi naujas gyvybes – porai gimė dvynukės.

„Dvi mūsų širdžių dalelės pradėjo savo savarankišką kelią! Liucija ir Elžbieta Bruzgulytės“, – šalia pirmosios dukrelių nuotraukos rašė euforijoje esantys tėvai.

Mergaičių mama pridūrė, kad jaučiasi palaiminta.


Po jautriu poros įrašu pasipylė daugybė sveikinimų. Gražius žodžius pagausėjusiai šeimai siuntė ne tik artimieji, bet ir bičiuliai, kolegos ar netikėtai įrašą socialinėje erdvėje pamačiusieji.

Žinia, kad E. Puidokaitė-Atlanta laukiasi paaiškėjo 2020-ųjų gruodį, kai moteris tuo pasidalino socialiniuose tinkluose.

„Kalėdų stebuklas išties stebuklingas“, – tuomet rašė Atlanta.


Kartu su šia naujiena ji paviešino ir profesionalias šventines fotografijas, kuriose žinoma moteris dėvėjo raudoną suknelę, išryškinusią suapvalėjusį nėščiosios pilvuką. Šalia E. Puidokaitės-Bruzgulienės nuotraukose pozavo vyras T. Bruzgulis ir pirmoji Atlantos atžala Saulė.

Delfi primena, kad pora susituokė 2018-aisiais, Arkikatedroje Bazilikoje.

Po vestuvių moteris pasirinko dvigubą – Puidokaitės-Bruzgulienės – pavardę.

Iš ankstesnių santykių moteris augina dukrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)