„Mūsų stebuklas, didžiausia įmanoma meilė, mūsų gyvenimas – ISABELLE. Kiekvienas rytas kaip šventė, nuo tada kai ji gimė, nori greičiau atsimerkti, kad pamatytum ir išbučiuotum ją. Montuodama video, aišku, verkiau, atrodo, širdis dabar užima 99% kūno nuo tada, kai tapau mama. Nesuvokiu, kaip man pasisekė, kad turiu JUS ABU“, – į dukrelę ir mylimąjį Dominyką Ježerį-OG Version viešai kreipėsi socialinių tinklų garsenybė.

Su pačios Karolinos leidimu, video galite pamatyti ir čia:

Karolinai Meschino ir jos sužadėtiniui, atlikėjui bei muzikos prodiuseriui Dominykui Ježeriui-OG Version dukrelė gimė sausio 7 dieną.

Tėvais tapę sužadėtiniai savo dukrelei išrinko vardą Isabelle. Mažylė gimė sverdama 3,7 kg ir būdama 58 cm ūgio.

Tai, kad pora laukiasi kūdikio, paaiškėjo liepos viduryje. Žinoma moteris tąkart instagrame pasidalijo romantiška nuotrauka ir jautriu įrašu.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai – keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate – tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet gavosi gana juokingai.

Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras, kas tai per stebuklingas jausmas.

Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise. BEGALYBĖ MEILĖS“, – internete pasidžiaugė Karolina.

Be to, artėjant šeimos pagausėjimui, pora susižadėjo. Kalėdų išvakarėse Dominykas paprašė Karolinos rankos, o ji sutiko. Instagrame socialinių tinklų garsenybė pademonstravo ir sužadėtuvių žiedą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės