Goda juo pasidalino instagramo storiuose. Nustatyta, kad moteriai teks sumokėti baudą nuo 500 eur iki 1500 eur. Tiesa, pažymėta, kad pirmą kartą bauda gali būti sumažinta iki 250 eurų.

„Žmonės, ir jūs gaunate baudą už tai, kad einate į darbą? Kas keisčiausia, jog paprašiau man atsiųsti visą informaciją, kuo esu kaltinama ir kokį nusižengimą padariau. Bet kam smulkintis, iškart gavau baudą! – piktinasi Goda. – Ir dar noriu pabrėžti, jog sutiksiu su viskuo, jei tik padariau kažką ne taip. Bet čia kažkaip man viskas keistai...“.

Administracinio nusižengimo protokolą gavusi dainininkė neslepia – karantinas ir ribojimai jau pabodo.

„Visi pavargom nuo to karantino, bet laikas grįžti į normalų gyvenimą! Laikas išmokti gyventi kitaip, – rašo ji. – Saugotis, testuotis, bet dirbti ir laisvai judėti! Juk ne vienas imunologas patvirtino, kad karantinas veikia tik pirmus kelis mėnesius. Dabar reikia imtis kitų priemonių. Leiskite žmonėms dirbti ir užsidirbti!”

Tiesa, Goda pažymi, jog darbą atliko saugiai – buvo laikomasi visų būtinų saugumo priemonių.

„Mes buvome pakviestos įteikti apdovanojimą. Filmavimo metu visi laikėsi saugumo. Organizatoriai profesionaliai atliko savo darbą, laidoje buvo rodomi seni įrašai, kurie daugelį papiktino, bet tokie tie televizijos triukai“, – teigia grupės „69 danguje” narė.

Dėl Kauno „Žalgirio“ arenoje vykusio populiariosios muzikos apdovanojimų M.A.M.A. renginio galimų pažeidimų policija sulaukė kelių dešimčių pranešimų.

Viešojoje erdvėje jau transliacijos metu kilo pasipiktinimas, kad nesilaikoma karantino taisyklių, nedėvima kaukių, nėra saugių atstumų. Kai kurie renginį pavadino „puota maro metu“. Organizatoriai teigė, kad renginyje nebuvo nė vieno pašalinio žmogaus, visi dalyviai prieš apdovanojimus buvo testuojami dėl COVID-19, o personalas dėvėjo apsaugines veido kaukes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (536)