„Prenumeruok mane mano „Youtube“ kanale ir pamatyk koncertą iš namų pirmas. Jau penktadienį 20.00 lauksiu tavęs prie ekranų. Pasigaminam skaniukų, užsimaišom skalsiau ir pasirepetuojam prieš vasarą“, – fanus prisijungti prie transliacijos kvietė N. Bunkė.

„Atrodė, kad tūkstantį metų su jumis nesimatėme. Galvojau, kad nefimuosime pasirodymo, tačiau nesusiturėjau... Iki vasaros liko labai nedaug. Lauksiu jūsų savo pasirodymuose“, – pirmuosius žodžius transliaciją stebintiems gerbėjams tarė N. Bunkė.

Publiką šėlti savo pasirodymuose priverčianti atlikėja šįkart koncertą surengė savo namuose. Nepaisant to, šventišką nuotaiką kūrė pasirinkdama sceninius drabužius. Pirmajai pasirodymo daliai Natalija išsirinko stiklo detalėmis dekoruotą kojas atidengiančią suknelę, o paskui pasipuošė juoda glaustinuke ir rožiniais stručio plunksnų kailiniais.

Aplinka taip pat primena įprastą koncertą: pasirūpinta ir šviesų efektais, ir kokybišku skambesiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)