Delfi dar gerokai prieš muzikos apdovanojimus teiravosi apie tai, ar ji ir K. Sipavičius, socialiniuose tinkluose dar žinomas kaip Dėdė Kaspa, yra pora, bet tuomet dainininkė per daug neatviravo ir patikino, kad jei ateis noras tai paviešinti, apie tai praneš pati.

Ir atlikėja nemelavo. Pora savo jausmus viešai patvirtino kartu atvykdami į šeštadienį nugriaudėjusią M.A.M.A ceremoniją. Tai, kad Monika ir Kasparas išties yra gyvenimo partneriai atspėti nebuvo sunku – įsimylėjėliai nevengė rodyti savo jausmų, vaikščiojo susikabinę, dalijosi bučiniais, apsikabinimais.

Kasparas Sipavičius, Monika Liubinaitė

M.A.M.A apdovanojimuose Monika Liu buvo nominuota dvejose kategorijose – Metų atlikėjo/atlikėjos ir Metų dainos su kūriniu „Vaikinai trumpais šortais“.

„Delfi TV“ laidoje „Nepatogūs klausimai“ dainininkė pirmą kartą prabilo apie širdies draugą Kasparą, tačiau į detales nesileido – neslėpė, kad jiedu susitikinėja, bet plačiau savo santykių nekomentavo.

Tuomet Monika interviu metu ištarė: „Įsimylėjimas yra akimirka, ir tai nuostabu.“ Nepaisant šios romantiškos frazės, dainininkė sakė, kad yra ne kartą santykiuose „nudegusi“.

„Nepatogūs klausimai“ su Monika Liu:

Prieš santykius su Kasparu Monika patyrė skaudų išsiskyrimą – ji ir jos ankstesnis ilgametis širdies draugas pasuko skirtingais keliais po beveik dešimtmetį trukusios draugystės. Pora ne tik kartu gyveno, bet ir planavo kurti šeimą, bet jiems nepavyko.

Tačiau viskas išėjo į gerąją pusę, nes dabar Monika džiaugiasi šalia turėdama Kasparą, su kuriuo viešumoje dainininkė pirmąkart pasirodė šį šeštadienį.

„Dabar galvoju, kad tikrai galėčiau būti toks žmogus, kuris varytų iki galo, dirbtų ir darytų viską tam, kad tik išbūtų kartu. Aš tikiu meile. Aš tikiu ja labai stipriai. Aš gal truputį bijau dabar, nes ne nuo manęs viskas priklauso. Bet normalu bijoti, nes suvoki, kad niekada nežinai, kaip bus. Labai daug laiko buvau viena ir galiu būti viena, tik nebenoriu būti viena. Na, kiek galima“, – beveik prieš metus „Delfi TV“ interviu nusijuokė Monika.

M.A.M.A užkulisių akimirkos:


Raudonasis kilimas:

Ceremonijos momentai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)