Dvejus metus su lietuve, tuomet dar nepilnamete Urte susitikinėjęs ir net susižadėjęs A. Perezas šiandien pasakoja supratęs, kad užmegzdavo santykius su netinkamomis merginomis, norėjusiomis tik kartu šėlti, keliauti ir mėgautis prabanga, kurią jis galėjęs suteikti. Urtė taip pat nevengė demonstruoti prašmatnių iš verslininko gautų dovanų. Vyras buvo įteikęs buvusiai mylimajai 30 tūkst. dolerių vertės sužadėtuvių žiedą, kurį, laikydamasis amerikietiškų tradicijų, po jųdviejų skyrybų 2018 metų pradžioje, nusprendė atsiimti. Tačiau, anot jo, kitos prabangios dovanos merginai liko.

Žinia, kad Aaronas sėdo į vieną Kalifornijos kalėjimų, pasirodė po to, kai jis jau buvo įvardijęs savo ir Urtės skyrybų priežastį. Didžiausia kliūtimi santykiams, anot jo, tuomet tapo trukdžiai, užkertantys kelią merginai ilgesnį laiką praleisti svečioje šalyje. Tad juodu neva išskyrė atstumas. Aaronas ir Urtė vėl buvo susieti tuomet, kai jos mama žiniasklaidai papasakojo apie verslininko sumuštos naujosios mylimosios prašymus, jog dukra liudytų prieš jį teisme. Buvo pranešta, kad naujai draugei milijonierius sulaužė nosį ir šį incidentą matė kaimynai. Tačiau Urtė liudyti atsisakė.

Galiausiai buvo pranešta, kad A. Perezas sėdo į kalėjimą už smurtą prieš moteris ir nepadoraus pobūdžio medžiagos, vaizduojančios seksualinį elgesį su nepilnamečiais, turėjimą arba manipuliavimą ja. Kadangi Urtė iš tiesų mėgdavo viešinti provokuojančius kadrus, tuo patikėti visuomenei nebuvo sunku.

– Kaip atrodo gyvenimas kalėjime? Ar pavyko išmokti kažkokių gyvenimiškų pamokų?

– Geriausiai šis laikas išmokė mane kantrybės, nes čia negali nieko kontroliuoti. Laikas bėga, o tu tiesiog lauki. Beprotiškai nuobodu. Tačiau man reikėjo kažkaip susiimti, tad pradėjau daugiau skaityti, medituoti. Pasirinkau maždaug tokio pobūdžio hobius. Taip pat daug bėgioju – kasdien bėgimo taku nubėgu bent tris mylias. Kalėjimas reikalauja didžiulės kantrybės, todėl stengiuosi išlaikyti pozityvią energiją, nes tai padeda džiaugtis kiekviena prabėgančia diena.

Dėl koronaviruso situacijos mes beveik nesulaukiame lankytojų, nėra vykdoma jokių programų. Tiesiog leidžiame laiką savo kamerose ar kažkur kitur šiame pastate. Taip pat mums skiriama pakankamai laiko išeiti į kiemą. Praktiškai bet kada gali išeiti iš savo kameros. Gyvenant čia galima nuotoliniu būdu lankyti koledžą. Taigi, lankau paskaitas, atlieku užduotis ir siunčiu savo darbus įvertinimui. Dažniausiai mano rutina yra tokia: pabundu, pasinaudoju planšete, pasportuoju, pažiūriu televiziją, įvairius TV šou. Ši patirtis – gana nuobodi. Žinoma, per visą šį laiką teko išvysti ir nemažai aštresnių vaizdų: muštynių, riaušių.

Aš tiesiog stengiuosi palaikyti kasdienę rutiną – tai man padeda išlaikyti pozityvią nuotaiką bei sveikatą. Kadangi čia irgi yra karantinas, labiau rūpinamasi mūsų sveika mityba. Pietums gauname, pavyzdžiui, šviežios žuvies su ryžiais ir daržovėmis. Taip pat kasdien daug sportuoju. Kas dvi savaites tarp sporto padarau dienos pertrauką. Taigi, dabar mano figūra atrodo geriau nei kada nors. O ką daugiau čia gali veikti? Tik koncentruotis į savo sveikatą ir lavinimąsi. Turiu ruoštis grįžti į gyvenimą. Šiandien sveriu 88 kilogramus ir, manau, atrodau puikiai.

– Kaip atsidūrus kalėjime pasikeitė jūsų finansinė padėtis – ar vis dar galima vadinti jus milijonieriumi? Ar jau sugalvojote, kaip grįžęs į laisvę kabinsitės į gyvenimą?

– Žinoma, kad turiu santaupų. Prieš patekdamas į kalėjimą pardaviau savo kompaniją akcijomis, nes galimybių valdyti verslą iš kalėjimo tiesiog nebuvo. Supratau, kad nėra būdų jį išlaikyti. Na, o dabar judu į priekį, kuriu naują nuotolinės sveikatos (telemedicine, angl.) įmonę. Ji turėtų pradėti veikti labai greitai. Buvau susitikęs su partneriais, kalbėjausi su žmonėmis, užsiimančiais šia veikla. Kai būsiu paleistas iš kalėjimo, kraustysiuosi į Beverli Hilsą, kur bus įrengtas naujas mano ofisas. Taigi, aš visada planavau grįžimą į savo gyvenimą.

Žadu atvykti ir į Lietuvą, kurioje noriu aplankyti ir įdarbinti kai kuriuos asmenis, ieškančius darbo JAV. Žinoma, vos tik turėsiu galimybę tai padaryti.

– Kai jus įkalino, neturėjome iš jūsų jokių žinių, jūsų situaciją komentavo pašaliniai. Ar galite tiksliau įvardyti, kokia buvo tikroji jūsų įkalinimo priežastis?

– Kadangi neneigiau savo kaltės, prisiėmiau visą atsakomybę, nevyko jokie nagrinėjimai ir aš iš karto buvau uždarytas į kalėjimą. Praėjus trims mėnesiams kalėjime priėmiau teisėjo pasiūlytą sprendimą už visišką savo kaltės prisipažinimą atlikti penkerių metų bausmę. Daugiausia metų kalėjime man teko už smurtą artimoje aplinkoje. O, jeigu tiksliau, smurtą prieš tuometinę merginą, su kuria kūriau santykius po Urtės.

Kai man pagaliau buvo leidžiama skaityti, klausytis žinių, susisiekti su bičiuliais, radau straipsnį, kuriame buvo rašoma apie tai, kodėl aš pakliuvau į kalėjimą, taip pat apie mano santykius su Urte. Tai buvo interviu su jos mama. Ten buvo teigiama, kad aš kaltinamas už smurtą prieš moteris ir dėl nepadoraus pobūdžio medžiagos, vaizduojančios seksualinį elgesį su nepilnamečiais, turėjimą. Tačiau iš tiesų man bausmė buvo skirta dėl pavienių atvejų – dėl smurto artimoje aplinkoje prieš tuometinę merginą ir situacijos su Urte. Kadangi mano telefone buvo rasta kontraversiškų nuotraukų ir vaizdo įrašų, susijusių tik su manimi ir Urte. Niekuo daugiau. Tad žinia, jog aukų buvo daugybė – klaidinga.

- Kas tarp judviejų su mergina nutiko tą lemtingą naktį, kuomet buvote suimtas?

- Tą naktį, apie 3 valandą ryto mudu Tiffany lankėmės naktiniame klube. Kadangi buvome pradėję labai daug pyktis, nusprendėme, jog reikia pamėginti suklijuoti santykius ir išėjome dviese kiek pasilinksminti. Tačiau tąkart ir vėl susikivirčijome. Ji įsiaudrino, čiupo mane už marškinių ir išplėšė visas sagas. Pasakiau jai, kad mūsų santykiams nėra ateities ir liepiau nesirodyti mano namuose. Grįžęs namo nuėjau miegoti.

Maždaug už valandos išgirdau, kad už galinių namo durų vyksta kažkas keisto. Šios durys jungiasi su mano miegamuoju. Kai atidariau jas, rėkdama įlėkė Tiffany. Ji plūdosi sakydama neva ją palikau, nes išėjau su kita mergina. Ji elgėsi kaip išprotėjusi, tad aš paskambinau policijai. Pasiėmiau savo drabužius ir nuėjau į vonios kambarį. Ji įsiveržė į jį ir šaukė toliau: „Tu niekur neisi“. Paskui pastūmė mane. Aš susinervinau ir irgi ją pastūmiau, kad pasitrauktų iš kelio. Ir tuomet, kai aš ją pastūmiau, ji buvo tokia girta, kad nukrito, trenkėsi į kriauklės spintelę ir nosimi pataikė į jos kraštą. Praėjus lygiai pusei minutės išgirdau sirenas. Atidariau duris, o ten policija. Mane sulaikė.

Kol buvau komisariate, ji pasiėmė mano telefoną ir perskaitė visas mudviejų su Urte žinutes, peržiūrėjo visas nuotraukas ir viską perdavė detektyvams.

- Kaip sužinoję apie tokį įvykį reagavo jūsų šeimos nariai ir bičiuliai?

- Šeima visada yra šeima. Tiek mano mama, tiek patėvis suprato mane. Jie žinojo, kad mūsų santykiai toksiški, mes netinkame vienas kitam. Kai kurie draugai pasirinko palaikyti ją, tad su jais daugiau ir nesikalbėjome. Tačiau liko ir bičiulių, kurie mane palaikė visu šiuo sudėtingu periodu. Ši patirtis be galo suartino visą šeimą. Aš niekada nesijaučiau toks artimas jiems kaip dabar. Kalbėdavau su jais kiekvieną dieną, o kartais net ne vieną kartą per dieną. Dabar mūsų santykiai patys geriausi. Kai atsiduri tokioje situacijoje, supranti, kas yra tikrieji tavo draugai, palaikysiantys, kad ir kas atsitiktų.

– Kaip susiklostė judviejų santykiai su Urte? Ar jums kalint palaikėte bendravimą?

– Mudu su Urte išsiskyrėme dar prieš man pakliūvant į kalėjimą, o paskui mes visiškai nebendravome. Net man atsidūrus kalėjime mes nepalaikėme absoliučiai jokio ryšio. Ir dabar neturiu jokių planų su ja susisiekti. Kadangi su ja išsiskyriau, bet kokiu atveju nesu suinteresuotas vėl atidarinėti užvertų durų.

- Per judviejų draugystės laikotarpį atsirado ne vienas žmogus, sakęs, kad jūsų su Urte santykiai nėra tikri ir viskas yra daroma dėl reklamos. Ar meilė buvo tikra?

- Dėl to aš atsidūriau kalėjime. Jeigu mūsų draugystė nebūtų buvusi tikra, aš nebūčiau gavęs kaltinimų dėl radinių mano telefone. Mes tai darėme kartu, ji su manimi kurį laiką gyveno ir mes draugavome. Nenoriu jos kaltinti, kaltas aš. Tik, akivaizdu, kad rimtiems santykiams nė vienas dar nebuvome pasiruošę. Aš gyvenu kitame pasaulio krašte, ji atskrisdavo pas mane. Gal šie santykiai nebuvo patys rimčiausi, tačiau toli gražu ne netikri.

- Atsirado ir moterų, žiniasklaidai papasakojusių, kad viešai demonstruodamas draugystę su Urte, susirašinėdavote ir su jomis. Kodėl neatsisakydavote flirto su kitomis moterimis?

- Neslėpsiu, žinučių buvo, komentarų taip pat. Galbūt kažkiek ir paflirtuodavau. Nežinau tiksliai apie kurią moterį kalbate, tačiau taip, aš nebuvau labai ištikimas. Tiesiog mėgavausi gyvenimu ir į santykius nežiūrėjau rimtai. Kaip buvo, taip buvo. Gal tai tiesa.

– Galbūt ir būnant kalėjime pavyko užmegzti naujus romantiškus ryšius?

– Esu vienišas, kadangi kalint labai sunku sukurti santykius. Na, bet pastaruoju metu su kai kuo bendrauju. O prieš tai gana rimtų planų turėjau su viena buvusių savo merginų. Anksčiau mudu susitikinėjome Los Andžele, o man kalint vėl atnaujinome bendravimą. Apie pusę metų mes nuolat kalbėdavomės, susiskambindavome vaizdo skambučiais. Tačiau dėl to, kad aš esu kalėjime, mūsų santykiai atšalo ir nieko nesigavo.

Na, o prieš keletą mėnesių pradėjau bendrauti su kita mergina, kuri, beje, yra medicinos sesuo. Įdomu, kas mūsų laukia, kai aš atsidursiu laisvėje. Vis dėlto, būnant čia, labai pasikeitė mano požiūris į santykius. Noriu rimtos draugystės, kadangi laikas bėga, aš senstu ir nebegaliu laukti. Nebesinori vien keliauti ir linksmintis.

Galvodamas apie praeitį, aš suprantu, kad, greičiausiai, susitikinėdavau su netinkamomis merginoms, kurios tiesiog norėdavo su manimi keliauti, linksmintis, gyventi prabangoje. Tačiau iš tiesų aš buvau vienišas ir tikrų santykių niekada neturėjau. Dabar šią gyvenimo dalį tikrai keisiu. Man be galo svarbu rasti žmogų, kuris mane mylėtų ir norėtų kartu kurti šeimą. Norisi rimtų santykių, o ne tik linksmybių, kurios niekur neveda.

– Netrukus tai gali virsti realybeesate paleidžiamas anksčiau numatyto laiko?

– Nustatyta paleidimo iš kalėjimo data buvo 2022-ųjų spalis, tačiau dėl gero elgesio, dėl to, kad stengiausi mokytis, mano kalėjimo laikas buvo sutrumpintas iki pusantrų metų. Taigi jau jau šiemet, birželio 2 dieną, būsiu laisvas.

Bendrojo pagalbos centro numeris – 112.
Specializuotos pagalbos centrų sąrašas ir kontaktai pagal savivaldybes:
Emocinės paramos tarnyba Telefono numeris El. adresas Darbo laikas
„Pagalbos moterims linija“ 8 800 66366 pagalba@moteriai.lt kasdien visą parą
„Vilties linija“ 116 123 vilties.linija@gmail.com kasdien visą parą
„Linija Doverija“ (pagalba paaugliams ir jaunimui teikiama rusų kalba) 8 800 77277 II-VI 16:00-20:00
Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnyba 8 800 10 800 Pirmadieniais – ketvirtadieniais: 8.00-19.00 val.
Penktadieniais: 8.00-18.00 val.
SPC kontaktai:
Specializuotos pagalbos centrų, 2017 metais teikiančių specializuotą kompleksinę pagalbą smurtą artimoje aplinkoje patyrusiems asmenims, sąrašas pagal savivaldybes
Savivaldybė Organizacijos pavadinimas Tel. Nr. El. pašto adresas
Akmenės r. Moterų veiklos inovacijų centras 8 652 24232 mvic@splius.lt
Alytaus m. Alytaus miesto moterų krizių centras 8 645 45287 ammkc@aktv.lt
Alytaus r. Alytaus miesto moterų krizių centras 8 645 45287 ammkc@aktv.lt
Anykščių r. Anykščių moterų užimtumo ir informacijos centras 8 615 45464 anyksciumoterys@gmail.com
Birštono Moterų teisių asociacija (buv. Kauno moterų draugija 8 603 89833 mota.mums@gmail.com
Biržų r. Lietuvos agentūros „SOS vaikai“ Panevėžio skyrius 8 699 86866 paramosnamai@gmail.com
Druskininkų Alytaus miesto moterų krizių centras 8 645 45287 ammkc@aktv.lt
Elektrėnų Moterų informacijos centras 8 5 2629003 8 650 95216 spc@lygus.lt
Ignalinos r. Visagino šeimos krizių centras 8 699 20069 8 686 60657 viltisvskc@gmail.com
Jonavos r. Moters pagalba moteriai 8 618 40044 vinfo@moters-pagalba.lt
Joniškio r. Moterų veiklos inovacijų centras 8 652 24232 mvic@splius.lt
Jurbarko r. Tauragės moters užimtumo ir informacijos centras 8 446 61565 8 616 55877 taurage@moterscentras.w3.lt
Kaišiadorių r. Asociacija „Kauno moterų draugija“ 8 603 89833 kmd.asoc@gmail.com
Kalvarijos Marijampolės apskrities moters veikos centras 8 343 59525 8 633 55007 spc.mar@gmail.com
Kauno m. Kauno apskrities moterų krizių centras 8 679 31930 kaunoaspc@kamkc.lt
Kauno r. Asociacija „Kauno moterų draugija“ 8 603 89833 kmd.asoc@gmail.com
Kazlų Rūdos Marijampolės apskrities moters veiklos centras 8 343 59525 8 633 55007 spc.mar@gmail.com
Kelmės r. Tauragės moters užimtumo ir informacijos centras 8 446 61565 8 616 55877 taurage@moterscentras.w3.lt
Kėdainių r. Moters pagalba moteriai 8 618 40044 info@moters-pagalba.lt
Klaipėdos m. Klaipėdos socialinės ir psichologinės pagalbos centras 8 46 350099 8 650 60094 kmn@moteriai.lt
Klaipėdos r. Kretingos moterų informacijos ir mokymo centras 8 445 78024 8 605 82331 kretingosmoterys@gmail.com
Kretingos r. Kretingos moterų informacijos ir mokymo centras 8 445 78024 8 605 82331 kretingosmoterys@gmail.com
Kupiškio r. Lietuvos agentūros „SOS vaikai“ Panevėžio skyrius 8 699 86866 paramosnamai@gmail.com
Lazdijų r. Alytaus miesto moterų krizių centras 8 645 45287 ammkc@aktv.lt
Marijampolės Marijampolės apskrities moters veiklos centras 8 343 59525 8 633 55007 spc.mar@gmail.com
Mažeikių r. Telšių krizių centras 8 609 02636 8 682 29459 8 444 74282 kriziucentras@gmail.com
Molėtų r. Anykščių moterų užimtumo ir informacijos centras 8 615 45464 anyksciumoterys@gmail.com
Neringos m. Klaipėdos socialinės ir psichologinės pagalbos centras 8 46 350099 8 650 60094 kmn@moteriai.lt
Pagėgių Koordinacinis centras „Gilė“ 8 610 10715 koordinaciniscentras@gmail.com
Pakruojo r. Moterų veiklos inovacijų centras 8 652 24232 mvic@splius.lt
Palangos m. Klaipėdos socialinės ir psichologinės pagalbos centras 8 46 350099 8 650 60094 kmn@moteriai.lt
Panevėžio m. Lietuvos agentūros „SOS vaikai“ Panevėžio skyrius 8 699 86866 paramosnamai@gmail.com
Panevėžio r. Lietuvos agentūros „SOS vaikai“ Panevėžio skyrius 8 699 86866 paramosnamai@gmail.com
Pasvalio r. Lietuvos agentūros „SOS vaikai“ Panevėžio skyrius 8 699 86866 paramosnamai@gmail.com
Plungės r. Telšių krizių centras 8 609 02636 8 682 29459 8 444 74282 kriziucentras@gmail.com
Prienų r. Asociacija „Kauno moterų draugija“ 8 603 89833 kmd.asoc@gmail.com
Radviliškio r. Moterų veiklos inovacijų centras 8 652 24232 mvic@splius.lt
Raseinių r. Raseinių krizių centras 8 657 87475 info@kriziucentras.eu
Rietavo Telšių krizių centras 8 609 02636 8 682 29459 8 444 74282 kriziucentras@gmail.com
Rokiškio r. Lietuvos agentūros „SOS vaikai“ Panevėžio skyrius 8 699 86866 paramosnamai@gmail.com
Skuodo r. Kretingos moterų informacijos ir mokymo centras 8 445 78024 8 605 82331 kretingosmoterys@gmail.com
Šakių r. Marijampolės apskrities moters veiklos centras 8 343 59525 8 633 55007 spc.mar@gmail.com
Šalčininkų r. Moterų informacijos centras 8 650 95216 8 5 2629003 spc@lygus.lt
Šiaulių m. Moterų veiklos inovacijų centras 8 652 24232 mvic@splius.lt
Šiaulių r. Moterų veiklos inovacijų centras 8 652 24232 mvic@splius.lt
Šilalės r. Koordinacinis centras „Gilė“ 8 610 10715 koordinaciniscentras@gmail.com
Šilutės r. Kretingos moterų informacijos ir mokymo centras 8 445 78024 8 605 82331 kretingosmoterys@gmail.com
Širvintų r. Moterų informacijos centras 8 5 2629003 8 650 95216 spc@lygus.lt
Švenčionių r. Moterų informacijos centras 8 5 2629003 8 650 95216 spc@lygus.lt
Tauragės r. Tauragės moters užimtumo ir informacijos centras 8 446 61565 8 616 55877 taurage@moterscentras.w3.lt
Telšių r. Telšių krizių centras 8 609 02636 8 682 29459 8 444 74282 kriziucentras@gmail.com
Trakų r. Moterų informacijos centras 8 5 2629003 8 650 95216 spc@lygus.lt
Ukmergės r. Moters pagalba moteriai 8 618 40044 info@moters-pagalba.lt
Utenos r. Anykščių moterų užimtumo ir informacijos centras 8 615 45464 anyksciumoterys@gmail.com
Varėnos r. Alytaus miesto moterų krizių centras 8 645 45287 ammkc@aktv.lt
Vilkaviškio r. Marijampolės apskrities moters veiklos centras 8 343 59525 8 633 55007 spc.mar@gmail.com
Vilniaus m. (išskyrus Naujininkų, Grigiškių, Naujosios Vilnius seniūnijas) Vilniaus m. (Naujininkų, Grigiškių, Naujosios Vilnius seniūnijos) Vilniaus moterų namai Moterų informacijos centras 8 5 2616380 vmotnam@vmotnam.lt
Vilniaus r. Moterų informacijos centras 8 5 2629003 8 650 95216 spc@lygus.lt
Visagino r. Visagino šeimos krizių centras 8 699 20069 8 686 60657 viltisvskc@gmail.com
Zarasų r. Visagino šeimos krizių centras 8 699 20069 8 686 60657 viltisvskc@gmail.com
SVARBU. bukstipri.lt - Vidaus reikalų ministerijos administruojama internetinė svetainė, skirta žmonėms, susidūrusiems su smurtu artimoje aplinkoje.
Bendrojo pagalbos centro numeris – 112.
Pagalbą smurtą artimoje aplinkoje patyrusiems asmenims visoje Lietuvoje teikia Specializuotos pagalbos cendivai (SPC). Patyrėte fizinį, psichologinį, seksualinį, ekonominį smurtą? Nedvejodami kreipkitės nurodytais kontaktais pagal savo gyvenamąją vietą:
Regionas Specializuotos pagalbos centras Telefonai, el.paštas
Akmenės r., Joniškio r.,Pakruojo r., Radviliškio r., Šiaulių m., Šiaulių r. Moterų veiklos inovacijų centras 8 652 24232
mvic@splius.lt
Alytaus m., Alytaus r., Druskininkų sav., Lazdijų r., Varėnos r. Alytaus miesto moterų krizių centras 8 645 45287
info@ammkc.lt
Anykščių r., Molėtų r., Utenos r. Anykščių moterų užimtumo ir informacijos centras 8 615 45464
anyksciumoterys@gmail.com
Birštono sav., Kaišiadorių r., Kauno r., Prienų r. Moterų teisių asociacija 8 603 89833
mota.mums@gmail.com
Panevėžio m., Panevėžio r., Biržų r., Kupiškio r., Pasvalio r., Rokiškio r. Lietuvos agentūros "SOS vaikai" Panevėžio skyrius 8 699 86866
paramosnamai@gmail.com
Elektrėnų sav., Šalčininkų r., Širvintų r., Trakų r., Švenčionių r., Vilniaus m.(Naujininkų, N.Vilnios, Grigiškių seniūnijos), Vilniaus r. Moterų informacijos centras 8 650 95216
skpc@lygus.lt
Visagino m., Ignalinos r., Zarasų r. Visagino šeimos krizių centras 8 699 20069
viltisvskc@gmail.com
Jonavos r., Kėdainių r., Ukmergės r. Kauno moterų linija 8 618 40044
skpc@moterulinija.lt
Tauragės r., Kelmės r., Jurbarko r. Tauragės moters užimtumo ir informacijos centras 8 616 55877
taurage@moterscentras.w3.lt
Marijampolės sav., Kalvarijos sav., Kazlų Rūdos sav., Šakių r., Vilkaviškio r. Marijampolės apskrities moters veiklos centras 8 63355007
spc.mar@gmail.com
Kauno m. Kauno apskrities moterų krizių centras 8 679 31930
kaunoaspc@kamkc.lt
Klaipėdos m., Neringos m., Palangos m. Klaipėdos socialinės ir psichologinės pagalbos centras 8 650 60094
kmn@moteriai.lt
Kretingos r., Klaipėdos r., Skuodo r., Šilutės r. Kretingos moterų informacijos ir mokymo centras 8 605 82331
kretingosmoterys@gmail.com
Telšių r., Mažeikių r., Plungės r., Rietavo sav. Telšių krizių centras 8 671 16590
spc.telsiai@gmail.com
Šilalės r., Pagėgių sav. Koordinacinis centras "Gilė" 8 610 10715
koordinaciniscentras@gmail.com
Raseinių r. Raseinių krizių centras 8 428 52177
info@kriziucentras.eu
Vilniaus m.(išskyrus Naujininkų, N. Vilnios, Grigiškių seniūnijas) Lietuvos moterų teisių įtvirtinimo asociacija 8 664 31207
pagalba@skpcpagalba.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)