Džiugią žinią Delfi patvirtino ir pati Marija.

„Į šį pasaulį atėjo mūsų Angelas Gabrielius. Aukštas kaip tėvelis ir labai stiprus. Mylim jį iki begalybės, – sako laiminga mama. – Gimdymas tai yra tai, ką supras tik moterys. Tai buvo su niekuo nepalygina patirtis. Ir kas pasakys, kad pasaulyje nėra stebuklų? Tai, kas įvyko naktį iš sekmadienio į pirmadienį buvo mano pats didžiausias lig šiol patirtas stebuklas. Dėkoju savo vyrui Kęstučiui už tai, kad gimdė kartu. Jo buvimą šalia jaučiau kaip niekad. Ši patirtis mus dar labiau suartino. Nekantrauju kada mažąjį galės pamatyti jo nuostabieji seneliai.”

Delfi primena, kad apie nėštumą aktorė pranešė pirmąją Kalėdų dieną.

„Be galo esu dėkinga Visatai už šią dovaną. Su daugybe kilusių klausimų atėjo dar daugiau atsakymų...

Apie tai, kas, iš tikrųjų, svarbu šiame gyvenime ir, kas visai nėra svarbu, o tik buvo dėl kažkokių neaiškių priežasčių sureikšminta ir susvarbinta.

Viskas, kas natūralu, tas tikra. Moteris ir jai suteikta privilegija, galimybė išnešioti savy vaikelį - yra pati tikriausia. Į nieką kitą daugiau nepanaši. Ir kol tu to nepatiri, suvokti tai, kad ir labai norėtum yra beveik neįmanoma...

Čia vienas iš tų dalykų gyvenime, kurio neįmanoma suprast nepatyrus... Jeigu per moterį gali ateiti nauja gyvybė, ji neginčytinai yra antra po Dievo... Dabar as tuo nebeabejoju... O suprantu savo galią, prigimtį, tą anksčiau dar nepažintą galybę.

Nes nieko nėra gražiau šioje Žemėje už gyvybės išnešiotoją... Kaip tai didinga ir stebuklinga. Ir vėl gi, tą didybę gali tik išgyventi. Moteris - viskas vienu metu.... Trapumas, skaistumas ir nepalaužiama galia... Moteris-Visata...

Ačiū už šią dovaną. Ačiū, kad per tai galiu suprasti, kas aš, ir ko čia atėjau. Dar niekada nesijaučiau tokia galinga.

Telaimina Dievulis visas moteris, kad bent kartą gyvenime patirtų motinystę!”, – rašė ji savo feisbuko paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)