Dėl pandemijos kiek pavėlinus renginio datą šiemet ant raudonojo kilimo besirikiuojančios garsenybės demonstruoja nebe žieminę, o pavasarišką nuotaiką atspindinčius įvaizdžius.

Vakaro vedėjais tapę Vidas Bareikis ir Inga Jankauskaitė prie sienelės fotografams pademonstravo išskirtinius dizainerės Olgos Filatovos-Kontrimienės kostiumais. Šis drabužiai neįprasti tuo, kad yra aprašinėti apdovanojimų nominantų vardais.

Amą atėmė netrukus ant raudonojo kilimo pasirodžiusi Vido mylimoji Indrė Stonkuvienė, šiam vakarui virtusi įspūdinga saule ir nuo galvos iki kojų pasipuošusi auksiniais apdarais.

„Aš jaučiuosi kaip šios šventės saulė. Noriu, kad tiek čia esantiems, tiek stebintiems per TV ekraną šiandien būtų šventė. Šiandien, manau, būsiu priminimas visiems ir visoms, kad reikia išdrįsti ir švęsti gyvenimą“, – „Delfi“ sakė žinoma moteris.

Indrę renginiui papuošė dizaineris Juozas Statkevičius. Paklausta, ar nesudėtinga dėvėti tokią neįprastą aprangą, Indrė prakalbo apie nelengvą galvos apdangalą.

„Apdaras tikrai yra patogus. Tačiau ant mano galvos yra 19-ojo amžiaus kūrinys, antikvaras. Tai tradicinis kinų vestuvinis apdaras. Už įvaizdį esu be galo dėkinga maestro Juozui Statkevičiui ir visai jo komandai“, – komentavo Indrė.

Beje, ant raudonojo kilimo pasirodė ir pats dizaineris – dėvėdamas kaukę prie foto sienelės rūpinosi Indrės suknele.

Tuo tarpu dainininkė Jurga Šeduikytė į muzikinį renginį atvyko prie elegantiškos suknelės priderinusi ausines.

„Aš nieko nemeluoju – visada vaikštau su ausinėmis ir klausau arba muziką, arba audio knygą. Akinukai irgi tapo įvaizdžio detale dėl to, kad smagu. Manau, kad einant į tokį renginį visada reikia pasipuošti kažkuo nauju, bet madoms nepasiduodu – tikiu, kad viskas eina ratu. Ir jeigu tu pasiduosi madai, kai tas ratas pasisuks – tu vėl būsi nebe madoje. Visai kas kita, jeigu randi savo stilių“, – kalbėjo Jurga.

Atlikėja džiaugėsi renginyje sutikusi seniai matytus žmones ir papasakojo per karantiną atradusi naują veiklą.

„Pasiilgau žmonių, renginių ir visko, kas susiję su muzika. Manau, aš ne vienintelė. Yra ir geroj pusė – šis laikas visiems tapo puikia proga atrasti kažkokias naujas veiklas, talentus. Aš irgi džiaugiuosi pradėjusi naują veiklą – ėmiau vesti podkastą. Kitomis aplinkybėmis šią savo svajonę greičiausiai būčiau atidėliojus dar keleriems metams. Taigi, man tai – galimybių laikas, tačiau bendra būsena nekokia. Norisi, kad pajudėtų ledai“, – kalbėjo J. Šeduikytė.

Aktorius Gytis Ivanauskas ant raudonojo kilimo virto vienu ryškiausių savo personažų, Lolita Zero.

Fotografams pozavo ir kantri muzikos legenda Virgis Stakėnas su elegantiškąja žmona Ramune.

Šiemet M.A.M.A apdovanojimai neįprasti ir tuo, jog salėje nėra nė vieno žiūrovo – tik nominantai ir nominacijų teikėjai. Dėl saugumo kiekvienas dalyvis atvykdamas privalėjo turėti ne vėliau nei prieš 48 val. gautą neigiamą COVID-19 antigeno testą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (194)