Iš Šiaulių kilusi, Mažeikiuose augusi, dešimtmetį užsienyje dirbusi, o dabar Vilniuje įsitvirtinusi Rasa su savo vyru jau buvo susituokusi bene 10 metų, tačiau iš didelės meilės pora savo jausmus įtvirtino dar kartą.

„Labai noriu su visais pasidžiaugti! Ką tik susituokėme. 2021-03-23. Po 9,5 metų. Darkart! Per mano gimtadienį. Vyras pasipiršo. Tėvelis palaimino. Aš ilgai verkiau iš dėkingumo už viską, kas patirta džiaugsme, varge, laimėje, nelaimėje. Visko buvo, visko bus.

Rasa Kaktytė su vyru

Toks nuostabus tas gyvenimas. Svarbiausia, – kartu. Nėra nieko brangiau. Kiekvienas etapas – mūsų turtas. Ir tai – vis didėjantis su metais dėkingumas. Dieve, Dieve, kiek ta širdelė geba jausti! Žodžiai per maži... Užtat automobilis koks didelis ir švytintis visomis vaivorykštės spalvomis! Kaip mano vyro širdis! Meilei reikia tik žmogaus ir žydro dangaus! Visiems meilės, meilės, meilės!“ – linkėjo R. Kaktytė.

Delfi susisiekus su Rasa, ši neslėpė euforijos.

„Jau buvome susituokę, o dabar vyras dar kartą pasipiršo, padėkojo tėveliui už dukrelę, tėtis palaimino ir pasikeitėme naujais žiedais. Man buvo visiškai netikėta. Esu labai dėkinga ir laiminga. Linkiu to kiekvienai moteriai“, – pasakojo ji.

Jautri vyro staigmena žmoną pasiekė per jos gimtadienį. Tądien Rasą džiugino viena staigmena po kitos.

Rasa Kaktytė ir Donatas Kantakevičius

„Manęs gimtadienio išvakarėse atvyko pasveikinti su gimtadieniu tėvelis su žmona, o gimtadienio rytą, tėvelis su Donatu išbėgo anksti ryte pasportuoti ir pažadino mane 7:30 ryte su mūsų šeimos gimtadienio daina ir su didžiausia rožių puokšte! Jau tada verkiau. O Donatas sako: „Mieloji, 11:00 tavęs laukia gimtadienio dovana, pasipuošk!“. Dar spėjau greitai užsiregistruoti į kirpyklą. Aš nieko nesitikėjau, maniau, namuose šventinius pietus turėsime. O kai pasakė pasipuošti, galvojau, kad gal bendrą šeimos nuotrauką darysime. Bet!

11:00 mane pakvietė ateiti į kiemą, užsimerkti ir... vualia! Baltas limuzinas! Kokia šventė! Juk tiek laiko karantinas. O čia! Spalvos! Muzika! Kiek įspūdžių visiems! Nuotaika! Ačiū mano vyrui!“ – emocingai kalbėjo ji.

Net ir po šitiek siurprizų poros gyvenime gerų akimirkų nestinga ir toliau – ką tik antrą kartą aukso žiedus sumainę įsimylėjėliai planuoja povestuvinę kelionę ten, kur jiedu medų kopinėjo po pirmosios vestuvių ceremonijos.

„Kaip ir po pirmų vestuvių, taip ir dabar mes išvykstame ten pat į povestuvinę kelionę – į Egiptą!“ – džiaugsmu tryško R. Kaktytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)