„Domas pasipiršo su šia plaukų gumele praėjus maždaug dviem savaitėms po pirmojo mūsų pasimatymo“, – taip dalindamasi nuotrauka instagrame rašė Shashana.

Paskui pasidalijo dar viena romantiška detale. „O ką tik jis man atsiuntė gražiausių gėlių puokštę, surištą ta pačia gumele ir pridėjo atviruką“, – pasidžiaugė Domanto sužadėtinė.

Domantas Sabonis įteikė mylimajai ypatinga gumele perrištą puokštę

Pora šiuo metu ruošiasi vestuvėms. Tai įrodo nuotraukos, kuriomis jiedu kartas nuo karto pasidalina socialiniuose tinkluose.

Pastarąjį kartą net keliais daug pasakančiais kadrais instagrame pasidalino Shashana. Ji įsiamžino patalpoje, kurioje matyti ant kėdės gulintis tiulis. Po nuotrauka D. Sabonio sužadėtinė pažymėjo nuotakos ikonėlę, tad galima suprasti, kad poros vesuvės įvyks visai netrukus.

Kitose nuotraukose Shashana įsiamžinusi ir su merginų būriu. Tarp jų – Domanto sesė Aušrinė Sabonytė ir pats merginos sužadėtinis. Po įkelta nuotrauka komentarą paliko ir D. Sabonis.

Apie sužadėtuves pora pranešė praėjusių metų rugsėjo pradžioje. Žinią apie „supančiotą“ svajonių jaunikį socialiniuose tinkluose pirmiausiai paskelbė pati D. Sabonio mylimoji. Kiek vėliau sužadėtuvių akimirkomis pasidalino ir D. Sabonis, garsus krepšininkas teigė esantis laimingiausias žmogus pasaulyje.

Anksčiau Sh. Rosen buvo „Lakers“ komandos šokėja, šiuo metu ji yra įkūrusi šokių mokyklą. Dar visai neseniai pora stebino internautus karantino metu kuriamais šokių vaizdo įrašais. Tarp jaunimo išpopuliarėjusi vaizdo įrašų dalijimosi programėlė „TikTok“ Domantui Saboniui ir jo širdies draugei tapo puikia proga pademonstruoti savo šokių judesius. Socialiniuose tinkluose sparčiai išplito poros demonstruojamas nuotaikingas šokis. Gerbėjai dalijosi lietuvio šmaikščiu įrašu ir tikino, kad jam puikiai sekasi ne tik krepšinio, bet ir šokių aikštelėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)