Dviejų knygų autorius jau kurį laiką internautų širdis pavergia dėl mielų, juokingų ir realias gyvenimiškas situacijas atvaizduojančių vaizdo įrašų.

„Man darbas iš namų atrodo kažkaip taip? O kaip jums?“ – savo sekėjų klausė jis.

Ne ką mažiau juoko internautams sukėlė ir kitas Simono video.

„Kai randi akimirką dienoje, kada gali suvalgyti kažką saldaus, ko laukei pusdienį ir tikrai neturi jokio noro šia akimirka dalintis. Bet tada iš niekur atsiranda tie, kurie jaučia ir girdi namuose viską. Ir tai ne bildukai!“ – brūkštelėjo trijų vaikų tėtis.

Simonas nepamiršo linksmai pašiepti ir savo bičiulių, kurie, neturėdami vaikų, skundžiasi karantinu ir pabodusiu laiku namuose.

„Tikiu visiems sunku, bet kai šiandien paskambino vienas senas bičiulis ir pasiskundė bebaigęs išprotėt, nes per karantiną peržiūrėjo visus filmus ir serialus, mane labai išmušė iš vėžių. Labai. Pasiūliau vaiką paskolint, sakė užtenka ir katės“, – juokingai savo komišką vaizdo įrašą komentavo jo autorius.

Daug dėmesio sulaukė Simono vaizdo įrašas apie tai, kaip skirtingai gamina jis ir jo žmona.

„Maži tie mūsų skirtumai, bet vis tiek skirtumai“, – nusijuokė jis.


„Kai išgirsite iš vaikų frazę „Tu man nieko niekada nenuperki“, tiesiog parodykite jiems šį video ir kartu paskaičiuokite, ko jie skaičiuoti niekada nenori“, – dar vienu savo įrašu dalindamasis skelbė Simonas.

Be to, po komentaruose tėtis pasidalino ir naudingu patarimu tėvams.

„Pasidalinsiu, kaip galite vaikus įtraukti į biudžeto planavimą, kad ir tokioje situacijoje, kai perkami saldainiai. Kiekvieną kartą parduotuvėje saldainių biudžetą jie valdo patys ir nusprendžia, kaip tą eurą išleisti. Taip pat su draugų gimtadieniais, vaikai gauna fiksuotą mėnesio sumą, kurią turi paskirstyti visiems to mėnesio gimtadieniams. Žodžiu, po mažą dalį biudžeto planavimo perkeliame jiems.

Kitas dalykas, galite paskaičiuoti praėjusių mėnesių elektros ir vandens sąskaitų vidurkius bei pasiūlyti vaikams žaidimą. Sakykim, už vandenį praeitą mėnesį sumokėjote 30 eurų, tai kito mėnesio skirtumą gali uždirbti vaikai. Sakykim, vasaris bus 27 eurai, tai 3 eurus vaikas už tai gauna. Pamatysite, kaip jie pradeda taupyti elektrą, vandenį“, – tikino tris atžalas auginantis tinklaraštininkas.


Pro S. Urbono akis neprasprūdo ir kuriozinės situacijos, nutinkančios nuotolinio mokymo pamokose.


Simonas taip pat turi šmaikštų patarimą vyrams, kaip priversti savo mylimąją kalbėti, net jei ji namuose yra paskelbusi „nekalbadienius“.


Daug juoko internautams sukėlė ir kitas Simono vaizdo įrašas, kuriame jis pademonstravo, kaip visi šeimos nariai skirtingai reaguoja į privatumą. Ne viena mama prisipažino, kad trijų vaikų tėčio vaidyboje jos atpažino save.


Daug tėvų ir mamų simpatijų sulaukė tinklaraštininko įrašas, kuriame jis pavaizdavo, kaip vos per kelias minutes vaikai namuose sugeba padaryti rimtą netvarką.


Vaizdo įrašų kūrėjas parodė ir tai, su kuo susiduria tėvai, apsilankantys viešuose tualetuose su vaiku.


O ar ir jūs elgiatės taip pat, kai neatsimenate, ar išjungėte lygintuvą, ar ne?


Tai tik maža dalis S. Urbono vaizdo įrašų, kurie kaskart susilaukia tūkstančių internautų peržiūrų ir begalės komentarų.

Nepagražintose kasdienybės akimirkose save atpažįsta ir žinomi žmonės. Simono kūrybos gerbėjų tarpe – Rolandas Mackevičius, Agnė Jagelavičiūtė, Džordana Butkutė, Elena Puidokaitė-Atlanta, Ieva Mackevičienė ir daugelis kitų.

Iš viso S. Urbonas instagrame yra subūręs 23 tūkst. sekėjų armiją, feisbuke jį seka dar daugiau – 26 tūkst. internautų. Visgi daugiausiai dėmesio komiški vaizdeliai susilaukia jaunimo pamėgtame socialiniame tinkle „TikTok“. Čia trijų vaikų tėtis turi net 31 tūkst. sekėją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (72)