Žinomas menininkas aktyvus ir socialiniuose tinkluose. Čia jis pasidalijo daug dėmesio sulaukusia savo nuotrauka, kurioje jis įsiamžinęs su makiažu, dėvi peruką. Šį kadrą M. P. E. Martynenko papildė įkvepiančia žinute visuomenei.

„Štai mano nuotrauka iš labai asmeninio archyvo, – paaiškino rašytojas. – Norėčiau išreikšti palaikymą Lietuvos LGBT bendruomenei.

Šiaip, va, atrodo, gyvenu savo socialiniame burbule ir viskas labai gerai. Nėra neapykantos, patyčių, agresijos. O tada, kaip sakydavo diedukas – pyst ir pavasaris – iškyla situacija ir pamatai, kiek daug šūdo aplinkui.

Kad ir kokios būtų mažumos – etninės, seksualinės, politinės ar kt. – mūsų elgesys su visų jų nariais parodo tautos mentalitetą ir šiandien jis atsiskleidžia kaip gan piktas ir nepakantus.

Suprantu, kad „Facebook“ įrašais nieko nelaimėsim, bet visi perversmai mintyse ir visuomenėse prasideda nuo to, kad žmonėms kyla mintys, jos virsta žodžiais, šie virsta veiksmais – veiksmai – įpročiais, o šie lemia likimą.

Tai linkiu, kad šiais nelinksmais laikais būtų linksmiau. Vaivorykštėje telpa septynios spalvos – geltona, žalia, raudona irgi tarp jų.

P.S. Hatemail'ą mėgstu gauti žinutėmis, komentarais ir skambučiais bet užvis labiausiai – iškvėpintuose rožiniuose vokuose.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (167)