„Visiems praėjusieji metai psichologiškai buvo sunkūs dėl karantino, darbų krūvio, pašlijusios emocinės sveikatos, todėl reikėjo atokvėpio ir saulės. Pastarosios Lietuvoje labai trūksta, todėl jos stygių, dar iki pandemijos, su vyru kompensuodavom kelionėmis į tolimus ir šiltus kraštus – Kubą, Australiją. Deja, šįkart su Vidmante neturėjom visiškos laisvės rinktis, kur norim keliauti, todėl mūsų kryptimi tapo Egiptas. Nesigailim, nes saulės netemdė debesys, gyvenome puikiame viešbutyje, darbuotojai buvo paslaugūs ir dėmesingi, o gyvenimas ten tiek dieną, tiek naktį pulsuoja“, – pranešime spaudai pasakoja M. S. Šimulynaitė.

Abi moterys atskleidžia, kad su draugėmis nedaug yra tekę kur nors keliauti, o ir šis kartas nebuvo planuotas.

„Viskas įvyko spontaniškai. Kalbėjomės su Marija apie įvairius reikalus ir ji juokais pasiūlė dviese vykti į Egiptą. Pamaniau – kodėl gi ne? Susiradom gretai kelionę, nusipirkom bilietus ir po savaitės išvykom”, – prisimena V. Martikonytė.

Kaip teigia moterys, Egipte jos stengėsi kuo daugiau visko išbandyti, pamatyti, išragauti ir patirti, kad prisiminimų išliktų ilgam ir dėl to, kad daugelis paslaugų Lietuvoje dar neteikiamos dėl karantino apribojimų.

„Šiuo metu Lietuvoje dar nėra galimos įvairios pramogos, spa paslaugos – priešingai nei Egipte. Čia dienomis galėjome leisti laiką prie viešbučio baseino su kokteiliu ir mergaitiškais pokalbiais, lepintis spa procedūromis ir masažais arba pasiplaukioti laivu jūroje. Sutemus, linksmybių taip pat netrūko: eidavome į koncertus, barus ir restoranus. Keletą kartų netgi buvome naktiniame klube. Kadangi tai mūsų pirma bendra kelionė į užsienį ir dar tokiom neeilinėm aplinkybėm, pasisamdėme fotografą, kuris padarė daug gražių ir „karštų“ nuotraukų-prisiminimų iš Egipto“, – šypsosi bičiulės.

Kelionės akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)