Dėl operacijos Oksana vyko į Kauną, o procesas jos nė kiek negąsdino. „Buvau atsipalaidavusi. Net pačiai keista“, – šyptelėjo ji.

Vienos operacijos metu pacientei buvo padaryta ne viena procedūra: atlikta viršutinių akių vokų plastika – pašalintas nežymus odos perteklius, tuo pačiu metu buvo pakelti antakiai, darant kaktos pakėlimą, taip žinomai moteriai suteikiant atviresnį žvilgsnį.

Oksana Pikul-Jasaitienė

Be viso to Oksanai specialiais formuojančiais siūlais buvo kilstelėti lūpų kampučiai, padailintas apatinis žandikaulis, kaklo linija. Tiesa, tai yra laikina išeitis, mat laikui bėgant pirmasis įspūdis blėsta ir jei pacientas nori išlaikyti pastebimą pokytį, procedūrą siūlais tenka kartoti.

Chirurgijos gydytojo Justino Grašio teigimu, iš viso Oksanai buvo pašalinta 1,2 cm perteklinės odos, įverti šeši specialieji ir veido kontūrus išryškinantys siūlai. Į įprastą gyvenimą pacientai po tokios operacijos dažniausiai grįžta praėjus porai savaičių. Žinoma, randai gyja kiek ilgiau.

Dar prieš šį žingsnį moteris pabrėžė, kad akių vokų operaciją ji atliko ne tik dėl dailesnės išvaizdos, bet ir geresnės regos, atviresnio žvilgsnio. „Geriau matysiu pasaulį. Man tai labiau ne grožio, o funkcinė procedūra“, – patikino ji.

Atsibudusi po operacijos Oksana džiaugėsi, kad nei didelio patinimo, nei didelių mėlynių nebuvo. Dėl intervencijos siūlais į žandikaulį jos veidas taip pat neapsunko, nepatino ir ji iškart galėjo plačiai šypsotis.

Oksana Pikul-Jasaitienė

„Tokiai operacijai ryžausi ne tik dėl noro šiek tiek atsijauninti, bet ir dėl funkcinės prasmės, – savo socialiniuose tinkluose sekėjams pasakojo ji. – Ši visa operacija man turėtų praskaidrinti vaizdą ir pagerinti savijautą. Labai nekantriai to laukiau, o dabar teliko gyti. Sportas, beje, tik po trijų savaičių. Labai laukiu.“

„Dėl kaktos pakėlimo mano akys jau dabar atviresnės“, – džiaugdamasi pridūrė Oksana.

Praėjus savaitei po operacijos O. Pikul-Jasaitienė jau nusiėmė medicininius pleistrus nuo akių vokų. Penktadienį moters laukia siūlų traukimas. Pjūviai kaktos srityje, viršugalvyje dar kiek skausmingi, todėl Oksana dar kurį laiką gydysis namuose.

„O dėl siūlų jau beveik neliko nei mėlynių, nei vėrimo žymių. Aišku, jausmas yra, jaučiu tuos siūlus, bet esu labai laiminga rezultatu. Teliko reabilituotis ir sugyti“, – pasakojo vizažistė.

Savo operacijos eigą ir sveikimą po jos O. Pikul-Jasaitienė noriai demonstravo socialiniuose tinkluose. Instagrame moteris savo sekėjams atsakinėjo į rūpimus klausimus, dalijosi savijautos pokyčiais ir rezultatais.

Ši operacija Oksanai nėra pirmoji. Plastikos chirurgai yra padailinę moters nosį bei krūtinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (500)