„Padariau avariją ir vos neapsiverčiau su automobiliu“, – sakė Justina feisbuke ir pridūrė, kad atsitrenkė į vilkiką.

Moteris socialiniame tinkle pasakojo, kad stipriai išsigando ir pridūrė, jog tai – pirmoji jos padaryta didesnė avarija. Pasak Justinos, anksčiau panašios patirties ji nebuvo turėjusi.

„Vilkiką kliudžiau su priekiu, o trenkiausi iš šono. Jau esu minėjusi, kad ši mašina man labai nesėkminga. Be to, labai pustė. Visa drebu, didelis išgąstis. <...> Pirmą kartą patekau į avariją, nedaug trūko iki apsivertimo. Nemalonu“, – kalbėjo kūdikio besilaukianti moteris.

Į autoįvykio vietą atvyko policija, buvo supildyti reikalingi dokumentai. Tiesa, Justina juokaudama užsiminė, kad alkotesteris užfiksavo 0 promilių, tad vairuotojo pažymėjimo ji nepraras.

„Tiek aš, tiek mergaitė (kūdikis - aut.pas.) jaučiamės gerai. Nors išgąsčio buvo daug, dabar apsiramino visos emocijos. Smarkiai pustė, toje atkarpoje buvo ne viena avarija, deja, viena iš jų – mano, – įvykio detalėmis dalinosi Justina. – Svarbiausia, kad abi esame sveikos.“

Moterį į oro uostą nuvežė jos vyras, plaukų stilistas Vytenis Partikas. Kiek vėliau Justina pasidžiaugė, kad į skrydį spėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)