Devynioliktojo amžiaus viduryje šią metų dieną moterys pradėjo vykdyti protestus dėl sunkių darbo sąlygų bei mažesnių nei vyriškajai giminei išmokamų atlyginimų.

Vis dėlto verta pasidžiaugti, kad moterys nepamiršta kovoti dėl savo gerovės. Šią dieną ne tik džiaugimąsi sveikinimais, bet ir rengiamos pilietinės akcijos dėl per karantiną profesine prasme nukentėjusių moterų.

Na, o vyriškiai savo ruožtu kasmet savo artimoms moterims paruošia staigmenų. Aktorius Žilvinas Tratas dėmesį savo pažįstamoms moterims ir gerbėjoms parodė socialiniame tinkle, kur pasidalijo dviem kadrais: itin pikantišku ir romantišku.

„Su moters diena! Jei nepatiko pirmoji nuotrauka, skiriu Jums antrąją“, – trumpai trimis skirtingomis kalbomis šalia nuotraukų instagrame brūkštelėjo ne tik Lietuvoje, bet ir Anglijoje bei Rusijoje žinomas aktorius.

Įvairiomis kalbomis šalia išvaizdaus lietuvio nuotraukos, surinkusios tūkstančius patiktukų, pasipylė ir komentarai instagrame.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)