„Man labai linksma, kad šitas mano ekspromtu sugalvotas ir iškart pradėtas vykdyti sumanymas susilaukė šitiek dėmesio tiek iš gerbėjų, tiek iš žurnalistų, lyg tai būtų iš anksto suplanuotas ir įgyvendintas projektas. Bet iš tikrųjų, tai buvo vietoj paprasto pasivaikščiojimo pasirinkta žiemos pramoga ir kūrybingai praleistas savaitgalis (šypsosi).

Pradėjome statyti su draugu, užbaigiau aš viena, o kadangi turiu nuostabią kaimynę fotografę Enriką Stanulevičiūtę, ji „pagavo“ gražių kadrų. Bus malonus atsiminimas, nes sniego kambarys jau ištirpo. Kaip greitai atsirado, taip greitai ir išnyko. Tas kambarys man tapo kaip paskutinis pasisėdėjimas su žiema, kuri šiemet buvo neįtikėtinai tikra“, – „Delfi“ sakė dainininkė.

Šaltame namelyje basomis, vilkėdama tik kostiumą poilsiavusi A. Lasytė, paklausta, ar prie tokio iššūkio pratinosi šią žiemą itin išpopuliarėjusiu būdu - maudynėmis ežere, nusijuokė: „Nors maudynių sniege ar eketėje neteko išbandyti ir apsiriboju tik šaltu dušu, bet tikrai nesušalau. Gal net, sakyčiau, buvo šilta, bet tai tikriausiai dėl entuziastingo užsidegimo".

Buvo galima spėlioti, kad šis namelis galėjo būti susijęs su tam tikromis darbinėmis užduotimis, žinoma atlikėja ir aktorė patikina, kad namelis buvęs tik pramoga. Sustojus darbams profesinėje srityje ji atrado naują būdą save realizuoti.

„Nors mano profesinėje srityje darbai sustoję – nėra nei spektaklių, nei koncertų, šiuo metu tikrai darbo per akis, nes visai neseniai pradėjau savo naują veiklą. Kadangi viena mano pusė prie meno, nusprendžiau atskleisti kitą savo pusę prie maisto. Gaminu augalinės kilmės becukrius saldumynus, kurie jau turi savo gerbėjų ratą. Dar reikia įsivažiuoti, bet svarbu, kad pradžia padaryta. Jau turiu susikūrusi e-parduotuvę, o taip pat jau pradėsiu ruoštis velykiniams užsakymams. Bet svarbu nepamiršti pailsėti ir ramiai pasisėdėti, kad ir su pačia žiema“, – pasidžiaugė A. Lasytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)