Jau prieš 7 metus norėjusi, bet tik dabar apsisprendusi, dainininkė ir laidų vedėja pagaliau ryžosi plastinei viršutinių ir apatinių akių vokų operacijai. Vokų plastika bus atlikta Kaune, SV Plastinės chirurgijos centre, rašoma pranešime spaudai.

Genetika negailestinga

„Konsultacijos metu Vilija pasakojo, kad jos akys sunkios, pavargusios, net patinusios, o aplinkiniai klausinėja, ar neserga ir kodėl liūdna, – pasakoja atlikėją operuosiantis plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Ernest Zacharevskij. – Apžiūros metus įvertinome veido bruožus, ir taip, odos perteklius ties akimis yra akivaizdus.“

Pasak chirurgo, atlikėjai bus atliekama klasikinė vokų plastikos operacija: šalinamas viršutinių vokų odos perteklius. Apatinėje akiduobėje yra susidariusios riebalų išvaržos, kurios užpildo raukšles sudarydamos, taip vadinamus, maišelius po akimis. Jų taip pat neliks.

„Vilijos atveju, tai nulemta genetikos“, – pastebi E. Zacharevskij ir priduria, jog tam, kad akys atrodytų išraiškingiau, planuojama šiek tiek patempti dar ir vokų kraštą.

Kuri nenorėtų atrodyti gražiau

„Tobulų žmonių nėra. Ir jeigu tas netobulumas tau trukdo gyventi, kodėl jo nepašalinus, – retoriškai klausia Mia – Manau, kad dauguma moterų norėtų kažką pakeisti ar pagražinti, tik gal ne visos išdrįsta?“

Karantinas, pasak dainininkės, idealus laikas tokių ilgai brandintų svajonių įgyvendinimui. Mat anksčiau vis gyvenimo tempas sutrukdydavo. Vis dėlto Mia pripažįsta, jog jos draugai pasidalino į dvi stovyklas. Vieni sako, kad jau seniai reikėjo operuotis, kita atvirkščiai – tikina, jog atlikėjos akys, jos vizitinė kortelė.

„Ačiū, bet man tokios vizitinės nebereikia, – juokiasi Mia.

Problema nuo vaikystės

Operacijai pasiryžusi Mia pasakoja, kad jos viršutiniai vokai buvo užkritę nuo vaikystės, o apatiniai atrodydavo lyg patinę. Net ieškota inkstų problemų. Kaip sako pati atlikėja, su amžiumi ši, rodos, vien estetinė problema peraugo į gan rimtus nepatogumus.

„Anksčiau man tai visai netrukdė, bet su amžiumi, matyt, gravitacija vis labiau veikia, – nusijuokia Mia. – Man darosi sunku žiūrėti, akys greičiau pavargsta. Ypač dešinė. Sunkiausia būna vakarais.“

Paklausta, ar nebandė ieškoti kitų, lyg ir lengvesnių sprendimų, Mia sako nusprendusi nemėtyti pinigų į balą. Kadangi ilgai ruošiesi, susirinko daug informacijos ir nusprendė, jog vienintelis ilgalaikis sprendimas – operacija.

„Esu įsitikinus, kad pasidarysiu vieną kartą ir galėsiu nebegalvoti apie tai. Aišku, baisu. Juk vis tik operacija, nežinai, kaip organizmas sureaguos, bet aš pasitikiu savo gydytoju: buvau girdėjusi, kad labai kruopštus ir geriausias vokų plastikoje, – dalinasi Mia. – Jau po pirmos konsultacijos su Ernestu man pasidarė gerokai ramiau – jis tikras profesionalas, o ir labai malonus žmogus. Atrodo, jog šimtą mestų esame pažįstami“

Pravers akiniai nuo saulės

Po operacijos chirurgijos centre Mia praleis parą. Vėliau sveiks namuose. Pasak E. Zacharevskij, gijimas po tokių operacijų gan greitas: žaizdos sugyja per 5-6 dienas, o patinimas turėtų išnykti dar po savaitės.

„Praėjus savaitei po operacijos pacientas apžiūrimas, išimami siūlai. Tada, panaudojus šiek tiek kosmetikos, jau galima grįžti ir į įprastinį gyvenimą. Galutinis rezultatas išryškėja po maždaug dviejų mėnesių“, – sako plastikos chirurgas E. Zacharevskij

„Žinau, kad bus mėlynės, tad gerai, kad turiu nemažą kolekciją akinių nuo saulės“, – juokauja geros nuotaikos viso pokalbio metu nepraradusi atlikėja.

Paklausta, kokio galutinio rezultato norėtų – atlikėja nuoširdžiai atsidūsta: „Savęs pakeisti nenoriu, man kiekvieni nugyventi metai brangūs ir su amžiumi aš vis labiau sau patinku. Bet labai tikiuosi gaivaus žvilgsnio.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)