Faktą apie moters mirtį patvirtino Sedos miestelio, kuriame gyveno B. Paltinaitė, seniūnė Audronė Dipševičienė.

Brigita Paltinaitė – Arvydo Paltino dukra iš pirmosios santuokos. Apie jos gyvenimą žinoma nedaug.

Delfi primena, kad Arvydas Paltinas mirė Vokietijos, Manheimo miesto ligoninėje vasario 1-ąją.

„Jis iškeliavo prieš pusę valandos. Man apie tai pranešė jų šeimos bičiulė. Į ligoninę Arvydas prieš tris dienas buvo paguldytas dėl plaučių uždegimo. Paskui prasidėjo sepsis, buvo įvesta dirbtinė koma. Dirbtinėje komoje jis ir mirė“, – patikindamas, kad vyras nesirgo koronavirusu komentavo kunigas.

A. Paltinas buvo populiaraus estradinio ansamblio „Kopų balsai“ vadovas, išugdęs daugybę Lietuvos estrados solistų. Jis buvo Klaipėdos kultūros namų meno vadovas, dirbo mokytoju Klaipėdos vaikų muzikos mokykloje, vadovavo akordeonistų orkestrui.

Praėjusiais metais vyras išgyveno savo žmonos, dainininkės Nelly Paltinienės netektį. Paskutinį savo atodūsį 91-erių N. Paltinienė išleido savo namuose Manheime, Vokietijoje, vasario 29-ąją dieną. Dar prieš mirtį dainininkė išreiškė norą, kad ji būtų palaidota Lietuvoje, kurią ji mylėjo visa širdimi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)