„Tai buvo labai sena mano svajonė – visada norėjau turėti nekilnojamo turto. Tokio, kuris galėtų būti kaip investicija. O dabar susiklostė tinkamos aplinkybės ir man pavyko tai įgyvendinti, – džiaugiasi Goda. – Buvo pasiūlyta mums tinkanti kaina, tad negalėjau praleisti šios puikios progos.“

Kaune esančiame bute dainininkė gyventi nežada – jame kol kas apsistos nuomininkai.

„Aišku, šiandien dienai jis bus skirtas nuomai. O paskui – negali žinoti. Auga vaikai, ten galima būtų gyventi, pavyzdžiui, studentavimo metu – juk negali žinoti, kokia bus situacija – sako žinoma moteris. – Tačiau apie labai tolimą ateitį dėl šio būsto spėlioti nenoriu.“

Goda pasakoja, kad dar prieš kelis metus galvojo apie būstą pajūryje – neseniai namus šalia Palangos įsigijo ir scenos kolegės Nijolė Pareigytė, Ingrida Martinkėnaitė, Karina Krysko bei Natalija Bunkė. Tačiau, pasak dainininkės, palankios galimybės tam nesusiklostė.

„Taip pat neužteko ir mano santaupų. Atėjo mintis, kad savo uždirbtus pinigėlius galiu investuoti nebūtinai į butą pajūryje – ėmiau ieškoti jo čia, Kaune. Be to, viskas daug paprasčiau – jį bus lengviau prižiūrėti, kontroliuoti, kas vyksta“, – priimtu sprendimu džiaugiasi G. Alijeva.

Sustoti ties šiuo pirkiniu moteris neskuba ir tvirtina, kad galbūt ateityje pasitaikys ir kitų galimybių. Nepaisant to, išsvajotas būstas – puiki pradžia.

„Tai yra visiškai neįrengtas vieno kambario butas – jis visai nedidukas, mažiukas. Bet tai, manau, puiki pradžia, geras startas tolimesniems planams. Ką gali žinoti, galbūt ateityje ir kažką didesnio įsigysime“, – šypteli grupės „69 danguje” narė.

Nors būstas dar neįrengta, G. Alijeva visai nesibodi prieš akis laukiančių darbų – tvirtina, kad visas procesas teikia tikrą malonumą. Dabartinius namus Kaune ir būstą, kuriame gyveno prieš tai, ji taip pat įrengė pati.

„Artimiausiu metu gyvensiu statybų nuotaikomis. Netrukus prasidės griovimo darbai, nes noriu jį visiškai perdaryti. Keisiu interjerą – laukia ilgas darbų procesas. Tačiau tie darbai man yra artimi ir malonūs – ne vienus namus jau esu įrengusi“, – tikina Delfi pašnekovė.

Delfi primena, kad Goda šiuo metu su dviem vaikais gyvena kotedže, esančiame jos gimtajame Kaune. Į jį moteris įsikraustė jau po skyrybų su krepšininku Rolandu Alijevu.

Dar 2019-iais Goda pasakojo, kad jai teko palikti šeimos namus, kuriuose su vyru gyveno santuokoje: „Taip, man buvo liepta išsikraustyti, mes kurį laiką nuomojomės namus ir aš žinojau, kad visą gyvenimą arba ilgą laiką aš nuomotis nenoriu – tai tas pats, kaip išmesti pinigus. Norėjosi įsigyti savo namus ir geriau mokėti paskolą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (247)