Ilgą laiką plastinę chirurgiją šalyje dengė paslapties šydas. Prisipažinti pakoregavus krūtinę prieš dešimtmetį drįsdavo reta moteris. Tiesa, tuomet ir pasislėpti nuo smalsių akių būdavo kur kas lengviau, kadangi tūkstančiai sekėjų, laukiantys tavo kasdieninio įrašo, buvo tik tolima ateitis.

Visgi atėjus interneto amžiui keitėsi ir plastinės chirurgijos kultūra. Kartu su socialiniais tinklais atėjo ir noras dalintis savo asmeninio gyvenimo akimirkomis. Feisbuke ar instagrame garsėjančios moterys ėmė viešinti ne tik vaizdus iš namų ar atostogų, bet ir vizitus pas kosmetologę ar plastikos chirurgą.

Psichologo E. Šidlausko teigimu, žmonės, kuriuos pasiekia tokia ar panaši informacija internete, turėtų neapsigauti ir viską vertinti kritiškai. Neretai po atviru pasakojimu apie plastinę operaciją slypi kai kas daugiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)