Tačiau šeštadienį pasidalinusi įrašu socialiniame tinkle žinoma moteris nustebino atskleisdama, ko griebiasi garsios šeimos kasdienybe susirūpinusios sekėjos.

„Man svarbiausia kad mano dukra būtų SVEIKA, SOTI IR LAIMINGA. Žindymas – jautri tema visoms. Ypatingai super mamoms (toms blogąja prasme), kurios kaip išprotėjusios rūpinasi ne tik savo krūtimis ir savo vaikų miego rėžimu, bet ir lenda į kitų moterų gyvenimus, moko kaip augint joms savo vaikus, duoda neprašytus patarimus, ar net rašo skundus į įvairias įstaigas, nes kitos gyvena ne pagal jų sugalvotas taisykles.

Jetus, atrodo tiek mažai dalinuosi šiuo metu apie savo gyvenimą ir savo dukrytės auginimo rutiną, bet užteko pasakyti, kad „išsimiegu“ ir pakilo vėjai. Man būtų dzin, bet skaudu, kad įtraukti ir kiti žmonės, tai nusprendžiau pasidalinti tiesiog savo mintimis ir požiūriu.

Trumpai kas įvyko: savo story prieš savaitę atsakinėjau į jūsų klausimus ir minėjau, kad man labai padėjo viena akušerė, žindymo ekspertė visam maitinimo kelyje, ir jog dabar negalėčiau būti laimingesnė, dėl to kaip viskas klostosi. Kitą dieną minėjau, kaip džiaugiuosi, jog pasiekėm miego rekordą ir taip gerai išmiegojom, po šių žodžių feisbuke ten kažkokioj grupėj sukilo mamytės ir susirūpino, koks aš esu blogas pavyzdys jaunoms mamoms, kaip aš taip vargšą vaiką kankinu, turėčiau keltis kas 2 valandas maitint, kad tikriausiai slapčia duodu čiulptuką, primaitinėju tą, aną ir trečią.

Kadangi dalinausi, kas mane konsultavo dėl žindymo, viena agituotoja parašė postą ir rinko kuo daugiau bendraminčių SKUNDUI pateikti ir pulti specialistus, kurie dirba savo darbą ir turi tam išsilavinimą. Na, nežinau, kaip jums, bet man tai atrodo kad kalba eina apie nelabai psichiškai stabilius žmones ir skamba kaip komedija.

Labai gaila ir labai gėda, kad mano pasisakymas apie mano individualius pasirinkimus gali kažkaip paliest visiškai nekaltus ir ne prie ko žmones... Esu eilinį kartą pakraupus ir pasibjaurėjus, eilinį kart pasikartosiu – KIEKVIENA MAMA ŽINO KAS JAI IR JOS VAIKUI YRA GERIAUSIA. Na, asmeniškai gyvenime nekiltų ranka nei privačiai mokinti kažką, kaip auginti savo vaiką, nei viešai kritikuot, juolab skundas rašyt!

Kas nori, tas dalinasi savo patirtimi, bet visi atsirenka kaip kas kam geriau. Šiais laikais kūdikių priežiūroje NĖRA VIENOS TIESOS, o aš ir su savo šeimos daktare ir visais specialistais, su kuriais esu kalbėjus sako, kad viską gerai darau, svarbiausia svoris vaikui sparčiai auga ir mažiau reikia klausyt kitų nuomonių.

Tai va, kam įdomu, dalinuosi savo patirtimi, kadangi daug klausiat „kaip jūs išsimiegat su Isabelle?“ Visų pirma, man tikrai pasisekė, kad kol kas turiu tikrai daug pieno (pfu pfu pfu) ir kaip ligoninėj visos seselės stebėjosi mano dukrytė turi labai stiprų žindymo refleksą. Kas liečia miegą, keliamės dažniausiai du kartus per naktį, tad kasdien prieš naktinį miegą ruošiamės kokias pusantros – dvi valandas!

Su tėčiu darom jai mankšteles, kiekvieną vakarą vonelėj maudom, jai labai patinka. Tai ten dar pavargsta kol išsipliuškena, tada pamaitinu kol pati nebenori (visad iš abiejų krūtų), atraugiam ir apie 12 nakties užmiegu su ja kartu. Tada būna, kai jau po biški nerami darosi 4-5 val. keliuosi keist pamperso ir maitint, apie valandą maitinu/atsirūgsta ir tada vėl apie 8–9 val. vėl keliamės.

Keliuosi kada vaikas pats prašo ir maitinu kada ji nori, jau suprantu akivaizdžiai kada ko nori, gera mes esam komanda, „Bibi“ čiulptuką ji ima nebent dienos metu daugiausiai 15 minučių, nes jai nepatinka. Jei jaučiu, kad krūtinė šiek tiek kietesnė nei įprastai, nusiemu pieną su pientraukiu, bet seniai teko jį naudot, nes ji kai maitinasi, tai išgeria tikrai daug. Juokaujam, kad miega ji visai kaip tėtis, nes Dominyko mama visad pasakoja, kiek daug jis miegodavo vaikystėje.

Visi vaikai skirtingi, visos mamos skirtingos, visų požiūriai skirtingi, gerbkim viena kitą ir kiekvienos pasirinkimus, rūpinkimės SAVO VAIKAIS. Norit – naudokit čiulptukus, buteliukus, mišinukus, nenorit – nemaitinkit pačios, čia jūsų pasirinkimas ir NIEKAS NETURĖTŲ JŪSŲ TEISTI!!!“ – feisbuke rašė Karolina.

Primename, kad sausio 7-ąją apie dukrelės gimimą K. Meschino pranešė džiaugsminga žinute socialiniame tinkle. „2021.01.07. Isabelle Meschino Ježerys. 3720 g, 58 cm“, – dalindamasi jautria visos trijulės delnų nuotrauka, skelbė K. Meschino.


Tai, kad pora laukiasi kūdikio, paaiškėjo liepos viduryje. Žinoma moteris tąkart instagrame pasidalijo romantiška nuotrauka ir jautriu įrašu.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai – keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate – tikriausiai nebuvo sunku atspėti.

Bandžiau mėtyti pėdas, bet gavosi gana juokingai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise. BEGALYBĖ MEILĖS“, – internete pasidžiaugė Karolina.

Be to, artėjant šeimos pagausėjimui, pora susižadėjo. Kalėdų išvakarėse Dominykas paprašė Karolinos rankos, o ji sutiko. Instagrame socialinių tinklų garsenybė pademonstravo ir sužadėtuvių žiedą.


Be vaikelio atneštų permainų poros gyvenime vyksta ir dar vieni pokyčiai – Karolina ir Dominykas jau kuris laikas įsirenginėja naujus namus – erdvų butą sostinėje su didžiule terasa.

„Šiandien yra viena ypatingiausių dienų mūsų su Dominyku gyvenimuose ir manau niekada jos nepamiršime, nes šiandien oficialiai įsigijome pirmąjį mūsų butą. Svajonės tikrai pildosi, kai labai labai nori ir daug dirbi, mes tik ką sau tai įrodėme. Laukia dar ilgas kelias iki kol įsirengsime ir įsikelsime, kol kas planuojame iki Kalėdų spėti tai padaryti, bet esame be galo laimingi, kad dirbame su nerealia komanda kuri mums padeda (@jpinteriorhouse). Dalinsiuosi ne tik įsirenginėjimo procesu, bet ir informacija apie rajoną, pastatą kuriame gyvensime ir kaimynystę. Esame puikiose rankose! Ačiū nekilnojamo turto plėtotojams „Prodo“ esam super super super laimingi“, – socialiniame tinkle kiek anksčiau pasidžiaugė žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (313)