Kalbėdama apie tai, ar antros pusės įtaka yra didelė kuriant bendrą gyvenimą, Mia buvo atvira – ji milžiniška. Nepaisant to, moteris tai pajautė ir savu kailiu.

„Manau, kad antra pusė turi labai didelę įtaką žmogui. Pradėkime nuo to, kad antra pusė, su kuria tu daliniesi visu savo gyvenimu, labai stipriai įtakoja tave, dėl to, kad imi diskutuoti apie tam tikrus dalykus, galbūt keičiasi pasaulėžiūra vienokiu ar kitokiu atveju. Tačiau – trumpam. Tas, kuo tu esi viduje, tuo ir lieki. Mano atveju – turėjau ir pakilimų, ir nuosmukių, – prisipažino Mia. – Paskutiniai santykiai buvo turbūt didžiausias nuosmukis mano gyvenime.“

Tiesa, be Nerijaus garsi atlikėja turėjo ir kitų vyrų, tačiau santykiai su jais taip pat nesusiklostė. Mia papasakojo, kad kai kurie netgi priekaištavo dėl jos kūno formų.

„Vienu metu buvau priaugusi nemažai svorio. Tada turėjau vaikiną, kuris sakydavo – na, gal tu pasportuok, nes jis buvo sportininkas, visada sportuodavo, gerai atrodydavo. O aš buvau tokia, na, dainininkė, bet ne taip gerai atrodžiau, kaip jis. Tai mes išsiskyrėm – aš pradėjau sportuoti, o tada jis grįžo“, – šyptelėjo žinoma dainininkė.

3500 eurų – būtent tokia buvo pradinė suma, kurią, vedina pasitikėjimo, Mia paskolino savo buvusiam mylimajam Nerijui. Tačiau, pasirodo, tai buvo tik pradžia.

„Antra pusė prie to nuosmukio prisidėjo visapusiškai. Aš esu labai patikli ir ganėtinai naivi, tad neįsivaizdavau, kad žmogus gali šitaip apgauti, pasinaudoti. Anksčiau galvodavau, kad tokie atvejai būna tik vienetiniai. Bet man tai nutiko, – kalbėjo laidos viešnia. – Šiaip esu taikus žmogus, nemėgstu pyktis. Nemėgstu barnių namuose. Iš esmės svarbiausias momentas, kurį padariau skubėdama, neapgalvotai ir kai manęs labai labai prašė, net verkdamas prašė – atidariau jam restoraną. Negalvojau, kad pinigus reikės kišti kaip į kiaurą maišą. Maniau, kad paskui ir pats prisidės prie to. Bet galiausiai ištuštinom visą mano sąskaitą.“

Dainininkė neslėpė, kad su vyrais jai sekasi sunkiai ir prie to prisideda jos asmeninės būdo savybės. Save Mia vadina stipria moterimi, tad ir reikalavimai antrai pusei gerokai didesni.

„Visada susirasdavau vyrus, kurie buvo silpnesni už mane. Aš esu pakankamai stipri moteris ir viską savo gyvenime pasiekiau pati. Ir vis atsirasdavo vyrų, kuriuos reikėdavo labai stipriai patempti, – kalbėjo Mia. – Be to, jie dar užsilipdavo man ant galvos. Tačiau tokie santykiai negali būti ilgalaikiai. Tu tikiesi, kad tas vyras galbūt užaugs, pavyzdžiui, sukūręs kažkokį verslą ir galbūt peraugs tave. Bet taip niekada nenutikdavo.“

Mokėjimas bendrauti su aplinka, turėti, ką pasakyti, patogiai jaustis draugų būryje dainininkei itin svarbu. Tačiau Mia prisipažino, kad dėl šių antrosios pusės trūkumų teko net patirti gėdą esant viešumoje.

„Man vyrą labai sunku susirasti – tokį, kuris būtų už mane stipresnis ir pakęstų visus mano darbus. Kažkodėl mano gyvenime pasitaikydavo vyrai, kurie norėdavo, kad moteris būtų moteriška, bet aš neturiu tokios galimybės. O partneris turėtų būti mano draugas. Kad nebūtų gėda pasirodyti viešumoje, kad galėtų asistuoti mane ir mano kolegas. Bet tokių nėra, – tikino atlikėja. – Buvo situacijų, kai rodytis viešumoje su antra puse buvo gėda. Nemokėjimas bendrauti – man labai svarbu, kaip žmogus bendrauja su aplinka.“

Ne paslaptis, kad vėliau buvęs Mios sutuoktinis Nerijus tapo scenos kolegės Godos Alijevos mylimuoju. Atlikėja, sužinojusi apie jų santykius, bandė perspėti kolegę.

„Godą perspėti norėjau dėl moteriško solidarumo, nes buvo paprasčiausiai gaila. Bet gal jiems viskas bus gerai, gal man čia taip atsitiko. Žmonės keičiasi, gal ir jis pasikeis, – tikino atlikėja. – Tą žmogų aš jau seniai palaidojau savo gyvenime.“

Visas pokalbis su atlikėja Mia – Delfi TV laidoje „Aš Ikona“, kurią galite pasižiūrėti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)