Naujausias „L'Officiel Lithuania“ numeris ir rožinėje spalvoje paskendęs žurnalo viršelis tapo viešu prisipažinimu, kad Naglio ir Luko draugystė virto meile.

Tiesa, faktas, kad L. Gricius ir N. Bierancas nuo šiol kuria gyvenimą drauge – jokia naujiena jų ištikimiausiems sekėjams. Abu vyrukai socialiniuose tinkluose džiaugiasi savo meile, dalijasi romantiškomis akimirkomis drauge ir apie tai nebijo kalbėti garsiai.


„Mūsų meilė nemėgsta tylos, ji mėgsta roką, metalą ir kebabus!“ – skelbia leidinio viršelio citata.

Luko ir Naglio ryšys – patvirtintas laiko. Juodu saisto daugiau nei 10 metų trunkanti draugystė, kuri neseniai virto ir šilta partneryste.

„Naujausias „L'Officiel Lithuania“ žurnalo numeris jau čia! Šį kartą jis dar drąsesnis ir spalvingesnis. Tai numeris, kuriame rasite begalę įkvėpimo bei noro žengti į priekį dar tvirtesniu ir stipresniu žingsniu! Pažadame, tai tikras meilės užtaisas“, – džiaugsmingai skelbia leidinio kūrybinė komanda.

Laura Vagonė, Naglis Bierancas, Lukas Gricius

L. Gricius šiuo metu laikomas vienu sėkmingiausių fotografų Lietuvoje, jo talento pageidaujama ne tik mados fotosesijose, bet ir privačioje šventėse, pavyzdžiui, vestuvėse.

N. Bierancas – taip pat žinomas fotografas, tačiau pastaruoju metu jo veikla labiau pastebima socialiniuose tinkluose. Jis – vienas sėkmingiausių influencerių šalyje. Be viso to, Naglis gali pasigirti choreografo, šokėjo specialybe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)