„Prieš ketverius metus man buvo atlikta nosies plastinė operacija.

Kadangi sulaukiu labai daug klausimų šia tema, nusprendžiau pasidalinti savo patirtimi!

Visų pirma, aš įsitikinusi, kad tai buvo pats geriausias sprendimas ever.

Prieš pasiryžtant tikrai ilgai dvejojau! Bet priėmiau sprendimą tuomet, kai aiškiai supratau, kad blogiau nei yra tikrai nebus. Operaciją atliko plastikos chirurgas Tautrimas Aštrauskas, kuris pirmiausia pasiūlė atlikti nosies galiuko korekciją.

Viskas buvo daroma palaipsniui, siekiant geriausio rezultato! Kadangi, po galiuko korekcijos, praėjus metams laiko, rezultatas nebuvo toks, kokio tikėjausi, buvo atlikta pilna nosies rinoplastika. Gijimas nebuvo skausmingas, įtvarą teko nešioti savaitę, o po dviejų savaičių, jau nebuvo nei vienos kraujosruvos!

Šiandien, aš labai džiaugiuosi rezultatu. Ir noriu pasakyti dvejojančioms, kad jei tai yra didžiulis kompleksas (toks buvo man nuo vaikystės), nieko nelaukite ir ryžkitės! Aš klausiu savęs tik vieno, kodėl taip ilgai laukiau? “, – rašė Gerda instagrame.


Kiek anksčiau moteris yra pasakojusi, jog nosies traumą patyrė vaikystėje čiuoždama pačiūžomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)