Portalo lrytas.lt žiniomis, jį bausti ketina ir policija, ir Valstybinės miškų urėdija.

Nemenčinės II kaime, pastebėjus tris keturračius, buvo pradėta juos stabdyti ir tik antram automobiliui užblokavus kelią sustojo vairuotojas sustojo.

„Patikrinus dokumentus paaiškėjo, kad ponas Linas Kleiza neturėjo teisės vairuoti tokią transporto priemonę, transporto priemonė neturėjo registravimo pažymėjimo, techninės apžiūros talono arba dokumento ir privalomojo civilinės atsakomybės draudimo“, – portalui lrytas.lt sakė Valstybinės miškų urėdijos atstovas.

Portalui lrytas.lt šeštadienį L. Kleiza teigė nežinojęs, kad keturračiui vairuoti reikia papildomos kategorijos.

„Nusprendėme su draugais truputį pasivažinėti, tačiau keliai buvo nepravažiuojami, todėl teko važiuoti atgal į savo sodybą, o tada mane sustabdė. Mes tiesiog važiavome po mišką, taip daro daug kas, o keliu negalėjome važiuoti, nes jie buvo nepravažiuojami“, – įvykius komentavo L.Kleiza.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (371)