Laidoje, linksmų varžybų principu, vienas kitą kalbina du pašnekovai. Tikslas – nejuokingomis frazėmis priversti juoktis iki ašarų savo oponentą.

Dvikova „Be Bajerio“ trunka 3 raundus, o kiekvieno jų metu dalyviai renka taškus pergalei. Abi pusės mėtosi „mediniais“ apie save ir kitus, drąsiai „roastina“ savo kolegą bei uždavinėja klausimus-mįsles, kurių absurdiški atsakymai priverčia krizenti ne tik laidos herojus, bet ir visą kūrybinę grupę už kadro.

Jei nusijuokia priešininkas, tu gauni tašką, jei nusijuoki pats – tašką gauna priešininkas. Laidos gale laimi daugiausiai taškų surinkęs juoko kovotojas.

Verta pabrėžti, kad eteryje skambančius juokelius sugalvoja ne šou svečiai, o laidos žiūrovai bei kūrybinė komanda.

Ringe šįkart pirštines surėmė žinoma pramogų verslo pora – G. Glemžaitė ir M. Stonkus. Pora eteryje juokavo ne tik apie šou pasaulio kolegas, bet ir apie save.

„Kas liko Vidui Bareikiui po skyrybų?“ – laidoje paklausė Gelminė.

Kiek pagalvojęs Mantas kvatodamasis atšovė: „B*** daug“.

„Pusantros Kanados“, – juokelį užbaigė G. Glemžaitė.

Palietus V. Bareikio temą, M. Stonkus ėmėsi improvizacijos.

„Ką reikia išrauti su šaknimis iš interneto? – paklausė jis ir netrukus pats atsakė. – Covido video (V. Bareikis veda savo vardo laidą „Vido video“ – red. past.)“

Netrukus laidoje imta juokauti apie pačius aktorius.

„Kuo vardu mažiausia Lietuvos aktorė?“ – klausdamas krizeno M. Stonkus.

„Gelminė Glemžaitė?“ – taip pat juokdamasi atsakė jo mylimoji.

Paskutiniame raunde pora ėmėsi dar riebesnių juokelių.

„Kuo riteris panašus į Stonkų? Šiaip mažai panašumų yra, – juokėsi aktorė ir atsakė. – Jūs abu mėgstate šokti ant baltų arklių.“

Netrukus G. Glemžaitė perskaitė dar porą juokelių, susijusių su M. Stonkaus skyrybomis.

„Stonkus išsiskyrė dėl to, nes, kai eidavo į sporto salę, ne taip suprato, ką reiškia „Cheat day“, – šypsojosi ji.

„Keista, kad Mantas vairuoja „Audi“, žinant, kaip jam sekasi išlaikyti žiedus“, – dar vieną juokelį iš sąrašo perskaitė G. Glemžaitė.

Kaip sekėsi įsimylėjėliams toliau ir kas laimėjo kovą – žiūrėkite vaizdo įraše:

Net 131 tūkst. prenumeratorių surinkusiame „Negyvo Eterio” kanale – populiariausiu lietuvišku podcastu laikomi „Vėl Tie Patys” su Mantu Katleriu, M. Stonkumi ir Rolandu Mackevičiumi, pirmasis merginų podcastas „Dar Tos Čia”, teminės laidos „Požemiai Ir Slibinai”, „Po 1 Gyfkę”, „Dar Vienas” bei išskirtinis turinys komandos gerbėjams „Patreon” platformoje.

Be R. Mackevičiaus laidą „Be bajerio“ taip pat kuria Anthony Kisliak, Airidas Jankus ir Arnas Zdanovičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)