– Labai greitai atsikratėte nėštumo metu priaugtų kilogramų, kaip tai padarėte? Ir kiek kilogramų pavyko numesti?

– Šį kartą priaugau beveik 20 kg ir iš pradžių tikrai labai jaudinausi, stipriai išryškėjo celiulitas, o moteriai tikrai labai nejauku, kai tai nutinka. Artėjant gimdymo dienai žiūrėjau į savo kūną ir galvojau, kaip reikės susitvarkyti su juo. Bet gimė mergaitė, labai susiėmiau, pradėjau sportuoti, laikytis savo dietos. O mano dieta gal daugiau mitybos filosofija, kurios laikausi beveik visą gyvenimą ir ji man tinka. Susiėmiau ir jau po dviejų mėnesių įtilpau į savo džinsus, kuriuos nešiojau prieš nėštumą.

– Per kiek laiko pavyko atsikratyti priaugusių kilogramų? Ir ar pavyko atsikratyti jų visų?

– Taip, atsikratyti pavyko. Nesakyčiau, kad sunkiai – apie 8 savaites, maždaug 2 mėnesius. Sportavau, daug vaikščiojau, nesilaikiau jokių dietų. Su jomis esu daug žaidusi ir prisižaidusi. Aš stengiuosi laikytis tokių taisyklių, kad 70% mano mitybos būtų sveika, o 30% – kaip išeina. Prisižiūriu angliavandenius, o juos suprantu kaip malkas, kurie yra reikalingi energijai. Makaronus, bulves, bulkas valgau tik pirmoje dienos pusėje ir tik tuo atveju, jei žinau, kad eisiu į ilgą pasivaikščiojimą ir sudeginsiu tas kalorijas. Kitais atvejais, vakarais su jais nedraugauju.

– Kokios yra mitybos taisyklės pagal Rūtą?

– Na, mano tokia dieta, kad aš beveik niekada neperku duonos, makaronų, bulvių – tokių dalykų namuose mes beveik neturim. Jie lyg skirti prabangai. Aš stengiuosi, kad mano kūne būtų daug naudingų medžiagų, kadangi maitinu vaikutį. Bet žinoma savo kūnu jau rūpinausi ir anksčiau, taip darau jau gal 10 metų. Stengiuosi, kad kūnas nuo pat ryto gautų daug gerų medžiagų. Kartais geriu žalią kokteilį, kartais valgau gerą žuvytę su daržovėmis. Ir pastebėjau, kad jeigu ryte aš pripildau kūną gerų maisto produktų, dienos eigoje man mažiau norisi visų tų „čipsiukų“ ar dar kažkokių panašių dalykų. Maistą ruošiu namuose pati. Labai retai einame į kavines ir užsisakinėjame maistą, nes man atrodo, kad tai irgi padeda prižiūrint svorį.

Visą AŠ IKONA laidą galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)