Laidos „Puikūs pralaimėjimai“ viešnia Natalija Bunkė šį kartą kalbėjo ne tik apie savo sceninę veiklą ir itin pasiilgtų koncertų, bet ir apie verslą, pinigus bei tai, kaip ją paveikė praėję metai. Taip pat atlikėja atskleidė, kas jos ir Edgaro namuose tvarko finansus.

„Šiai dienai pinigus sudėlioja mano sužadėtinis – jis valdo visas sąskaitas. Aišku, reikia labai pasitikėti, bet ne viskas pinigais skaičiuojama. Ir jeigu kas nutiktų gyvenime – vadinasi, taip turi būti, – sakė Natalija. – Jeigu pinigai būtų pats svarbiausias dalykas gyvenime, tai gal ir saugočiau juos. Aš manau, kad žmonės yra svarbesni.“

Nors Natalija šiuo metu valdo net dvi elektronines parduotuves, vis tik prisipažįsta, kad šio verslo vystymas yra nepalyginamai lengvesnis už daugelį metų vykdomą sceninę veiklą.

„Ten turi tiek savę atiduoti. Eidamas į šou verslą, turi suprasti, kad neturėsi savo asmeninio gyvenimo. <...> Tavo vaikai nematys mamos – mama grįžta naktimis, visada pavargusi. <...> Šou versle nėra nakties ir dienos. Ten turi būti visada, jei nori būti populiarus“, – tikino atlikėja.

Nors įkūrusi elektroninę parduotuvę moteris ne kartą sulaukė komentarų dėl joje pardavinėjamų produktų neva per didelės kainos, vis tik prisipažino, kad į tai nekreipia didelio dėmesio, o pati aiškiai žino, kiek pastangų įdeda į šį verslą ir kodėl kainos yra būtent tokios.

„Aš labai norėčiau, kad ta žvakė kainuotų 10 eurų ir būtų prieinama visiems, bet, deja, man taip nepavyko padaryti. Mes nesame labdaros organizacija – ir mes turime uždirbti, turiu išlaikyti įmonę. Galų gale, aš nenoriu dirbti už dyką“, – neslėpė moteris.

Laidoje „Puikūs pralaimėjimai“ N. Bunkė prisipažino, kad kurdama verslą neskaitė tam skirtos literatūros, nerašė verslo planų ir nedalyvavo seminaruose – viską darė instinktyviai, o save ne viename interviu moteris vadino verslininke nuo mažų dienų. Vaikystėje matytas tėvų pavyzdys padėjo Natalijai tapti puikia verslininke. Tačiau atlikėja puikiai žino, kad versle jai nemažai padeda ir žinomumas.

„Pas mane nėra plano B. Aš savimi tikiu – čia yra taškas, – kalbėdama apie save, kaip verslininkę, teigė Natalija ir atvirai atsakė į klausimą, kiek užsakymų jos elektroninė parduotuvė sulaukianti per dieną. –Pavyzdžiui, per juodąjį išpardavimų penktadienį sulaukėme 500 užsakymų. Tuo tarpu vidutinio krepšelio suma – 50 eurų. <...> Dabar, kai yra sausis, į dieną sulaukiame po 100 užsakymų.“

Nors ne vienas norėtų gyventi tokį gyvenimą, kokį gyvena N. Bunkė, vis tik moteris teigia, jog ir jai labai dažnai tenka susidurti su iššūkiais, gauti gyvenimiškų pamokų ar malšinti kilusį skandalą. Tačiau tuo pačiu moteriai itin svarbus ir kitas dalykas – būti autentiškai visai masei žmonių, kurie ją seka jau daugelį metų.

„Kol nebuvo socialinių tinklų, kol žmonės nematė mano tikrojo gyvenimo, visi galvojo, kad esu barbė su rožiniais burbulais. <...> Bet kai atsirado socialiniai tinklai, pradėjau rodyti, kaip gyvenu – jeigu pas mane šiandien yra bardakas namuose, tai vadinasi bardakas. Jeigu aš nesusitvarkiusi savo stalo – taip ir rodau. Jeigu vaikas bėga be maikės – reiškia bėga be maikės. <...> Jeigu man liūdna, pasakau ir apie tai. Kai nemeluoji žmonėms, žmonės tavimi tiki. Man didžiausias įžeidimas būtų, jei man pasakytų, kad esu melagė“, – šypsojosi Natalija.

Nors naujiems metams tikslų žinoma moteris teigė neišsikelianti, vis tik kelis norus laidoje Natalija įvardino.

„Turiu svajonių. Niekada stengiuosi nieko sau nežadėti. Mano tikslas šiais metais – nusipirkti Palangoje namą. Tiesa, jį jau įgyvendinau. Ir dar yra Edgaro tikslas, tik galbūt atidėtas kokiam rugsėjui, nusipirkti automobilį, nes vieną esame pardavę“, – sakė Natalija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)