„Tokį išdidų gražuolį džentelmeną Bondą atsiminsiu visą savo gyvenimą. Po 19 metų kartu, jis paliko mus. Siamukai – ilgaamžiai katinai! Pats geriausias Pasaulyje katinas!

Visada kartu! Ir gimus Dominyką prižiūrėjo, ir namus saugojo, ir ramybę, meilę bei šilumą dovanojo mums!

Man taip tavęs trūks! Plyšta širdis! Tu buvai mūsų šeimos dalis. Rūpinomės iki paskutinių akimirkų. Išėjai palydėtas meilės, šilumos, glostymų ir buvimo kartu visada šalia“, – feisbuke rašė žinoma moteris.

O. Pikul Jasaitienė katinų šeimininkams nuosekliai prižiūrėti savo augintinių sveikatą ir atlikti kraujo tyrimus.

„Inkstų nepakankamumas smogė netikėtai. Kas trečiam katinui tai – diagnozuojama liga. Atidžiai stebėkite savo augintinį. Darykite kraujo tyrimus, nes jauname amžiuje dar galima padėti augintiniui.

Nepasiduokit! Lašelinės ir tinkamas gydymas tikrai padės. Mes net namie išmokom jas atlikti! Ir tikrai pratęsėm mūsų ilgaamžio šauniausio katino buvimą kartu!

Nenoriu atsiminti taip skausmingai, nes tai buvo pati gražiausia ir ilgiausia kelionė per gyvenimą drauge! Ačiū Tau kad pasirinkai mane! Tu visad būsi mano širdy! Mano mylimiausias, šilčiausias ir ištikimiausias draugas! Su meile visada širdy!“ – su savo ilgaamžiu augintiniu atsisveikino O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (171)