Visi naujausi K. Meschino įrašai yra susiję su mažylės gimimu. Jauna moteris neslepia, kad šis jos gyvenimo įvykis tiesiog stebuklingas, kai dalintis norisi tik pačiais geriausiais dalykais.

Laimei, ištikimiausi Karolinos gerbėjai nelieka skolingi. Kiekvienas randa gražių žodžių ir neseniai tėveliais tapusiems Karolinai bei Dominykui, ir judviejų pirmagimei.

Naujausiame įraše instagrame Karolina pasidalino savo pačios nuotrauka. Joje jauna moteris pademonstravo, kaip atrodo jos kūnas praėjus vos porai savaičių po gimdymo.

„Laikau savo lėlytę ant rankų ir negaliu suprasti niekaip dar, kad čia mano vaikutis, jog ji ir mano tas per 9 mėnesius draugeliu tapęs pilvas turėjo kažką bendro. Neįtikėtina, ką gali moters kūnas. Apart išsitampiusios odos ir pigmentinės linijos tikrai negaliu patikėt, kaip per dvi savaites atsistatė kūnas! Aišku, skausmai ir kraujas vis dar kasdienybė, bet kasdien vis geriau“, – džiaugėsi mama.

Gana greitai į įprastas kūno formas grįžtanti Karolina kaipmat sulaukė pagyrų. Sekėjai žarstė jaunai mamai komplimentus ir kartu džiaugėsi jos šeimos laime.

Grįžus iš ligoninės – jautri staigmena

K. Meschino ir jos sužadėtinis, atlikėjas bei prodiuseris Dominykas Ježerys-OG Version tėvais tapo sausio 7-ąją. Kelias dienas ligoninėje praleidusi šeima neseniai grįžo į namus, kur jų laukė netikėta staigmena.

Su mažyle ant rankų grįžę tėvai pirmiausiai ant savo buto durų išvydo rausvą kaspiną ir mergaitės suknelę simbolizuojančią dekoraciją. Atvėrus duris sužadėtinių laukė dar didesnis siurprizas.

Judviejų dukra, artimųjų bei bičiulių pagalba, namuose buvo sutikta margaspalviais balionais ir prie jų pritvirtintais mielais rašteliais. Giminaičiai, kolegos, tėvai ir kiti Karolinai bei Dominykui brangūs žmonės džiaugėsi jų laime, skyrė gražius žodžius.

Tokia staigmena sulaukė begalės teigiamų įvertinimų ir Karolinos sekėjų tarpe. Ne vienas pastebėjo, kad tokia artimųjų idėja labai originali, žinant, kad dėl karantino apribojimų susitikti su pagausėjusia šeima bus galima dar negreit.

„Neturiu žodžių...“ – prisipažino pati K. Meschino. – Ačiū visiems artimiausiems, prisidėjusiems prie staigmenos ir palinkėjimų. Ašarų kalnai, nepamiršim niekada.“

Džiugus laukimas ir sužadėtuvės

Delfi primena, kad džiugią naujieną apie aplankiusius gandrus pranešė pati Karolina, pasitelkdama socialinius tinklus. Žinoma moteris tuomet atskleidė, kad mergytei išrinko nelietuvišką vardą.

„2021.01.07. Isabelle Meschino Ježerys. 3720 g, 58 cm“, – dalindamasi jautria visos trijulės delnų nuotrauka, skelbė K. Meschino.


Tai, kad pora laukiasi kūdikio, paaiškėjo liepos viduryje. Žinoma moteris tąkart instagrame pasidalijo romantiška nuotrauka ir jautriu įrašu.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai – keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate – tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet gavosi gana juokingai.

Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise. BEGALYBĖ MEILĖS“, – internete pasidžiaugė Karolina.

Be to, artėjant šeimos pagausėjimui, pora susižadėjo. Kalėdų išvakarėse Dominykas paprašė Karolinos rankos, o ji sutiko. Instagrame socialinių tinklų garsenybė pademonstravo ir sužadėtuvių žiedą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (447)