Instagrame aktyvus krepšininkas su tūkstančiais sekėjų dalijasi ne tik akimirkomis su komanda, bet ir asmeninio gyvenimo kadrais.

Per didžiąsias metų šventes L. Lekavičius atskleidė, kad jo mylimoji laukiasi ir pasidalino džiugia akimirka.

Po poros romantiška nuotrauka pasipylė artimųjų, bičiulių ir kitų sekėjų sveikinimai.


Praėjus kuriam laikui, L. Lekavičius ir vėl dalijosi džiaugsmu. Antradienį krepšininkas paviešino jautrų vaizdo įrašą su komentaru: „Berniukas ar mergaitė?“.

Trumpas klipas – iškalbingas. Jame nufilmuotas sportininkas ir jo mylimoji krepšinio aikštelėje. Pora nusprendė originaliai atskleisti pirmagimio lytį – L. Lekavičius, mesdamas kamuolį į krepšį, tuo pačiu susprogdino virš jo buvusį balioną, iš kurio pasipylė rausvos spalvos dulksna – įsimylėjėliai laukiasi mergaitės.

Euforijos apimti būsimi tėvai apsikabino, o Luko mylimoji neslėpė susigraudinimo. Jautri akimirka pavergė ir internautų širdis. Gerbėjai dar kartą sveikino porą su netrukus gimsiančiu stebuklu ir siuntė šiltus linkėjimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (82)